AB PRINCE PRO – EFFECT VAN LESSEN

De Ab Prince Pro is een buikspierapparaat wat lijkt op de vroegere Ab King Pro. De Ab Prince Pro is een buikspierapparaat wat je rug en je nek ondersteund tijdens de oefening. Tijdens normale buikspieroefeningen train je alleen je buikspieren in de opwaartse richting, met de Ab Prince Pro buikspierapparaat sportschool is dit verleden tijd. Je traint je buikspieren zowel in de opwaartse richting als in de neerwaartse. Zodoende krijg je dus een dubbel effect bij het doen van de oefening.

HET GEHEIM

Volgens de makers bevindt het geheim van AB Prince Pro zich in de uitgebreide oefenzone, die ook onder het horizontale vlak kan liggen. Hierdoor kunt u meer spiergroepen van de buikholte trainen. Groepen van de bovenste, middelste en onderste buikspieren worden verzorgd, zoals zonder enige andere training. In de helft van de gebruikelijke tijd train je in een dunne en smalle taille en beweeg je ook op en neer. Vanwege 5 niveaus van weerstand, is Ab Prince Pro geschikt voor zowel beginners als gevorderde atleten.Zo kan iedereen de voor hem of haar geschikte workout  doen op de Ab Prince Pro.

AB PRINCE PRO ROYAL RESISTANCE BANDS

Mocht de workout te licht worden kunnen er altijd extra weerstand banden besteld worden zodat je nooit klaar bent met de AB Prince Pro. Je kunt dus trainen, trainen en blijven trainen voor het ideale wasbordje of de o zo gewenste slanke taille.

MIJN ERVARING MET DE AB PRINCE PRO

De Ab Prince Pro ken ik van de sportschool waar ik vroeger vaak kwam. Ik heb het daar geregeld gebruikt. Destijds was het nog bekend onder de naam Ab King Pro. Mijn ervaring is dat het apparaat prima de rug en nek ondersteund workout doen op de ab prince probij het doen van de buikspieroefeningen en ik dus geen last had hiervan.Het resultaat van de gymnastiek van de buikspier is ook langzaam zichtbaar in de eerste weken, maar niet in de beloofde 3 minuten. Je moet voor iets meer dan 3 minuten worden getraind. Naar mijn mening heeft de markt de beste apparaten voor buikspieren. Naar mijn mening is Ab Prince Pro niet zo revolutionair als de makers ervan konden geloven.

Ik ben erg tevreden met de 5-minutenshaper, en ik raad het echt aan als je op zoek bent naar een goede buikmachine. De 5-minutenshaper traint niet alleen de buikspieren, maar traint ook verschillende spiergroepen in uw lichaam. Het resultaat door training met een shaper van 5 minuten is ook veel beter en sneller te zien. De naam van de 5-minutenshaper is enigszins misleidend, omdat je iets meer dan 5 minuten moet trainen om het optimale resultaat te bereiken.

ANATOMISCHE STRUCTUUR VAN DE BUIKPERS

Als je de musculatuur van de buik wilt ontwikkelen, zijn er maar weinig geïnteresseerd in de structuur, dit is de meest voorkomende fout.

De anatomische structuur van het spierweefsel is hetzelfde voor zowel mannen als vrouwen.

Alle spieren van het menselijk lichaam zijn een enkel mechanisme. Ziekten van het spierapparaat zijn net zo ernstig als de verstoring van de werking van andere organen. Elke spier in de pers heeft zijn eigen functies. Hieronder bespreken we in meer detail de anatomie van de spieren van de pers.

HOE ZIJN “INGEBOUWDE” BUIKSPIEREN?

Buikspieren vormen de buikspieren. De hoofdfuncties van deze weefselgroepen zijn verantwoordelijk voor de beweging van het lichaam: flexie, extensie, wendingen.

ab prince proDe buikpers biedt belangrijke processen zoals:

  1. Intra-uteriene druk;
  2. Het beademingsproces verzorgen – de luchtstroom naar de longen;
  3. Uitscheiding van urine en uitwerpselen uit het lichaam;
  4. Geboorteactiviteit bij zwangere vrouwen.

Fysiologische functies van de buikholte zijn de beschermende functie van de wervelkolom en interne organen. De formatie, houding van een persoon is buikspierapparaat sportschool direct afhankelijk van de toon van alle weefsels die het lichaam ondersteunen.

De buikspieren bevinden zich op de borst (de groeirijging bevindt zich in de buurt van het hoefvormige proces en ribben) en eindigt bij de bekkenbotten (de lijn loopt door de iliacekammen, inguinale plooien en schaambeen). De buikholte bevindt zich direct onder het diafragma.

De buikpers bestaat uit brede weefsellagen die in de pezen lopen. In de buik is er geen ondersteuning van het skelet, dus de pezen, dichter bij de middelste lijn, worden bij elkaar gehouden en vormen een witte lijn.

In de anatomie van de buikpers zijn er dergelijke groepen weefsels:

  • vezels die de zijwand vormen (uitwendig, inwendig, schuin, transversaal);
  • vezels die de voorwand vormen (recht);
  • vezels die de achterwand vormen (een vierkante spier die aan de taille is bevestigd).

RECHTE BUIKSPIEREN

De rechte (lange) spier (Latijnse Rectus Abdominis), zoals te zien op de foto, bevindt zich in het gebied van de voorste wand van de buikholte. De weefselvezels zijn bevestigd aan de schaambeenkam en strekken zich verticaal uit naar de ribben. Tussen deze weefsels bevinden zich verschillende peesbanden.

Door deze structuur worden persblokjes gevormd, die duidelijk zichtbaar zijn bij atleten. De peesjumper op een rechte spier is voor elke persoon, maar hun aantal en vorm kan verschillen. Daarom kunnen meerdere mensen een ander aantal en een visuele vorm van de kubussen hebben.

Het onderste deel van de rectus abdominis (het gebied onder de navel) bij vrouwen dit weefsel anatomie is iets anders, het flexibeler en tegelijk verzwakt, omdat deze vezels worden uitgerekt tijdens de dracht.

Er is een onjuiste mening dat tijdens de oefening alleen het bovenste deel van de rectusspier of de onderste regio buikspierapparaat sportschoolwerkt. De rechte spier onder de belasting is alles verminderd.

Het bovenste deel van de vezels (boven de navel) is groter, dus sommige oefeningen op de pers zijn gemakkelijker uit te voeren dan benen omhoog, waarbij de hoofdbelasting op het lagere (kortere) deel valt.

Anatomie van Rectus Abdominis heeft een vertakking naar links en rechts, in het midden is een witte lijn. De figuur toont de normale grootte van de witte lijn van de buik. Bij een gezond persoon moet de Rectus Abdominis-maat maximaal 2 cm zijn, als deze groter is, dan wordt dit als een afwijking beschouwd.

BUITENSTE SCHUINE BUIKSPIEREN

Aan beide zijden van het menselijk lichaam bevinden zich schuine spieren (obliquus extemus abdominis). Vezels strekken zich van boven naar beneden uit, ze bevinden zich onder de huid.

De belangrijkste functie van deze groep weefsels zijn lichaamsrotaties en stabilisatie van de wervelkolom. Deze stoffen worden gebruikt wanneer de persoon staat, evenals de hellingen en hoeken van het lichaam. Vezels behoren tot de groep van de grootste buikvezels.

INNERLIJKE SCHUINE BUIKSPIEREN

Het weefsel gaat van het bekken naar het diafragma, de vezels onder de externe schuine spieren.

Anatomische structuur: de vezels bevinden zich in de iliacale top, het lumbale thoracale gebied, het laterale deel van het inguinale ligament.

Bosjes weefsels van obliquus internus abdominis groeien uit tot een brede aponeurose buikspierapparaat sportschool van het kraakbeen naar het schaambeen.

DWARSBUIKSPIER

De derde laag van buikweefsel wordt als het diepste beschouwd. De transversale buikspier (Latijnse musculus transversus abdominis) wordt gevormd onder een rechte en schuine.

Dunne spierpeesplaten worden horizontaal geplaatst en bedekken de taille van de persoon. Dwarsbundels gaan horizontaal naar voren en bereiken de rand van de rectus niet; ze vormen een brede aponeurose. De gevormde aponeurosen in het gebied van de middellijn gaan over in de witte lijn van de buik.

De spierkracht van de buik is betrokken bij alle bewegingen van het lichaam, ze ondersteunen het diafragma, de wervelkolom en de inwendige organen. Elke groep heeft een individuele structuur en functies. Het op een toon houden van de buikpers voorkomt het ontstaan ​​van hernia’s en de verplaatsing van bepaalde organen.