AB SLIM FLEX – TRAINING SPIER PERS

Vergeet de gebruikelijke kronkeling op de vloer en de pijn in de rug en nek – de Ab Slim Flex simulator helpt je om een mooie, gebosseleerde pers te vinden zonder stress en zonder veel spanning. Oefeningen op de  Ab Slim Flex stelt u in staat om opzettelijk de buikspieren uit te werken. De simulator creëert weerstand bij het op en neer bewegen, waardoor een dubbele efficiëntie van oefeningen wordt verkregen. De simulator is uitgerust met een gebogen rugleuning, gymform six pack ervaringen stoel, handgrepen en expanders.

  • Actieve behandeling van buikspieren
  • Actieve behandeling van schuine buikspieren
  • Dubbele effectiviteit van oefeningen
  • 3 weerstandsniveaus
  • De gemakkelijkste manier om vetophopingen in de taille kwijt te raken
  • Biedt ondersteuning voor de wervelkolom om letsel te voorkomen
  • Ondersteunt de nek en rug

Hoe werkt Ab Slim Flex?

Hoewel je de uitdrukking nergens op hun website zult vinden, komt Ab Slim Flex in principe neer op een zit-machine; dat wil zeggen een apparaat dat u helpt sit-ups uit te voeren.

Zonder dergelijke machines plaats je je voeten meestal onder iets stevigs, zit je in een V-vorm, klap je handen achter ab slim flex simulatorje hoofd en beweeg je je rug langzaam naar de grond. Daarna keert u langzaam terug naar de oorspronkelijke V-positie.

Op deze manier uitgevoerd, kunnen sit-ups je buikspieren versterken en versterken. Als je ook een groter bereik van de buikspieren (vooral je schuine standen) wilt trainen, kun je je benen heffen en je romp verdraaien.

Hoewel sit-ups zeer effectief kunnen zijn, kunnen ze ook pijnlijk zijn, vooral als u lijdt aan chronische rugpijn of andere soorten verwondingen. Zal Ab Slim Flex in deze mate helpen om sit-ups minder gymform six pack ervaringen pijnlijk te maken? Zal het echt resultaten opleveren in minder tijd?

Is Ab Slim Flex effectief voor vormgeven en verstevigen?

Deze vraag is wat genuanceerder dan aanvankelijk lijkt, dus laten we snel dingen op een rijtje zetten.

Spieropbouw versus vetverlies

Wat is het grootste verschil tussen een professioneel fitnessmodel en iemand met 30 kilo overgewicht als het gaat om buikspieren? Meestal is de aanwezigheid van vet.

Met andere woorden, tijdens het trainen kan het zeker helpen om je buikspieren aan te spannen en te versterken, als ze bedekt zijn met een laag vet, kun je het verschil niet zien.

Dus, als u op zoek bent naar een six-pack, is het eerste dat u hoeft te doen, uw dieet aan te pakken. Vervolgens, door een calorie tekort te creëren en het vet rond je buik te verliezen, zullen je buikspieren meer “knallen”, waardoor al je sit-ups en crunches op de Ab Slim Flex de moeite waard zijn.

Elastische pers in slechts 10 minuten per dag

Ben je het zat om pijnlijke wendingen te maken die ongemak in de nek veroorzaken?  Ab Slim Flex zal je helpen zonder al te veel moeite een mooie, gebosseleerde pers te krijgen!

Dankzij een eenvoudig maar goed ontworpen ontwerp, gericht op de behoeften van de gebruiker, kunt u moeiteloos een sexy, platte buik vinden. Hier zijn enkele kenmerken van de Ab Slim Flex:

  • Duo-Flex-technologie stelt u in staat om de belasting twee keer zo intens te maken en grotere resultaten te behalen in minder tijd
  • Roterende stoel voor 360 ° stelt u in staat om effectief de schuine buikspieren te trainen
  • De simulator biedt bescherming tegen verwondingen en pijnen

1 twisten = 2 draaien

Het belangrijkste kenmerk van de Ab Slim Flex is de “Duo-Flex” -technologie. Dankzij de weerstand, zowel bij het naar boven bewegen als bij het naar beneden gaan, zijn de trainingen twee keer zo effectief – het resultaat wordt sneller en met minder inspanning bereikt.

Dit betekent dat 1 draai aan deze machine gelijk is aan 2 normale wendingen!

Bewegingsbereik tot 360 ° dankzij zijhandgrepen en roterende stoel

De Ab Slim Flex is uitgerust met zijhandgrepen en een roterende stoel.

kenmerk van de ab slim flexDit ontwerp biedt een reeks bewegingen tot 360 ° en stelt u in staat om actief te werken aan schuine buikspieren. Door het lichaam naar rechts en links te draaien, kunt u duidelijk het gymform six pack ervaringen werk van de schuine spieren van de buik voelen.

De meeste simulators voor de pers voorzien niet in voldoende belasting van deze spieren.

Vergeet altijd het gebruikelijke draaien

Met de Ab Slim Flex-simulator kunt u doelgericht alle buikspieren trainen. Tijdens routinepersoefeningen gebruik je de zwaartekracht om terug te dwalen en de spieren van de pers in te schakelen om het lichaam weer op te tillen.

Dankzij de gebogen rug van de Ab Slim Flex, gekoppeld aan drie expanders, activeer je de buikspieren zowel tijdens opwaartse beweging als neerwaartse beweging.

Neem slechts 10 minuten per dag!

Dankzij de dubbele weerstand en de roterende stoel met een bereik van bewegingen tot 360 °, kunt u de ideale, gegaufreerde pers bereiken terwijl u slechts 10 minuten per dag aan de simulator werkt .

Ab Slim Flex heeft 3 niveaus van weerstand , dus het is geschikt voor beginners en ervaren gebruikers.

Dubbele training voor dezelfde periode

Werken op de  Ab Slim Flex is gemakkelijk, aangenaam en comfortabel, ongeacht het niveau van fysieke fitheid. Het is ideaal voor training met verschillende fysieke training.

Veilige en comfortabele ondersteuning voor nek en hoofd

Door oefeningen op de  Ab Slim Flex te doen, voelt u steun voor de rug en nek, zodat u op betrouwbare wijze wordt beschermd tegen verwondingen, pijn en ongemak in deze gebieden.

Ab Slim Flex is de gemakkelijkste manier om snel de buikspieren te versterken en de taille dun te maken!

Ab Slim Flex

Ab Slim Flex beoordelingen

Ab Slim Flex is een machine waarmee je je buikspieren kunt trainen in een gerichte training. De eenheid beschikt over een gebogen rugleuning, stoel, handgrepen en weerstandsbanden. Het beschikt over “Duo-Flex” -technologie, wat betekent dat weerstand wordt gegenereerd in zowel op en neer bewegingen. Er is rug- en neksteun om overmatige stress in die regio te voorkomen, terwijl u uw buikspieren traint.

Naast het werken met je buikspieren, kun je met handgrepen oefeningen doen die ook je schuine standen bewerken, een functie die de meeste ab-machines niet bieden.

Het product zelf lijkt goed gemaakt en biedt een mooie gerichte training aan de buikstreek. In tegenstelling tot crunches waarbij je de zwaartekracht gebruikt om naar achteren te vallen, en buikspieren om jezelf weer omhoog te brengen, moet je je buikspieren gebruiken tijdens het afdalen vanwege de gebogen rug die verbonden is met drie weerstandsbanden. Dus, je duwt het toestel naar beneden terwijl je afdaalt, en gebruikt dan je buikspieren om jezelf op te heffen tijdens het opstijgen.

Houd in gedachten dat terwijl buikspieren kunnen gymform six pack ervaringen worden gericht, gewichtsverlies niet kan. Zo is de enige manier om te zien deze kabbelende abs is om vet te verliezen, totdat ze door te laten zien.

De multi-directionele weerstand is het grootste verkoopargument van het product en biedt een uitgebreide buiktraining, die in minder tijd kan worden bereikt dankzij de constante weerstand in beide richtingen.

Vergelijkbare producten

Er is geen tekort aan ab-trainingsapparaten op de markt. De Ab Roller bestaat al sinds de jaren 1990 in verschillende incarnaties, terwijl de Ab Rocket ook een vergelijkbaar ontwerp heeft.

Epische conclusie

Afgezien van het feit dat Ab Slix Flex duurder is dan sommige van zijn concurrenten, lijkt het in het algemeen te werken zoals geadverteerd. De toevoeging van handvatten om schuine bewegingen te verbeteren is een plus, net als de rug en neksteun. Al met al een solide apparaat dat een leuke toevoeging zou zijn aan een homegym.