AB WAVE – AL ZITTEND JE BUIKSPIEREN TRAINEN

De AB Wave simulator is een revolutionair trainingsapparaat voor het hele lichaam, zittend buikspieren trainen waardoor u een cardio-belasting traint, uw eigen gewenste spierontspanning creëert, gewicht verliest. Lichaamstraining vindt zelfs plaats in een comfortabele zithouding!

Het unieke van de AB Wave-simulator (Ab Wave) is een soepele, golvende swing tijdens het bewegen van je lichaam. Schommelbewegingen werken op de spieren van het centrale deel van het lichaam: bovenste, middelste, lagere druk en schuine buikspieren. Dit belastingssysteem is uitstekend voor het trainen van de benen en handen. Door je bezig te houden met deze simulator en het maaltijdplan te observeren, verminder je gemakkelijk, opgewekt en niet onnodig het aantal calorieën in je lichaam en krijg je een chique figuur.

Door aan de knop te draaien, kunt u ook draaiende bewegingen toevoegen en de intensiteit van de belasting op bepaalde spieren van het lichaam verhogen.

Voordelen van AB Wave

 • ab waveTrainen zal gemakkelijk en leuk zijn
 • Gewoon gebruiken
 • Oefeningen moeten worden gedaan in een comfortabele zithouding
 • Geen push-ups en liften meer
 • Belasting op alle spieren van het centrale deel van het lichaam, evenals schuine spieren, rug, armen en benen
 • cardio
 • Extra calorieën verbranden en extra kilo’s kwijt raken

Voltooiing van de simulator

 • De simulator voor het hele lichaam
 • Maaltijdplan voor snel afvallen “Tot ziens vet”
 • Instructies voor gebruik

AB Wave functies

 • Met AB Wave kunt u een volledige lichaamstraining in een zittende houding uitvoeren
 • Dankzij eenvoudige en leuke bewegingen zittend buikspieren trainen verandert training in plezier
 • U zult de combinatie van krachttrainingpers met cardio-belastingen leuk vinden
 • Maaltijdplan “Farewell Fat” inbegrepen

Train zittend!

Met AB Wave kunt u trainen in een zittende houding. Laat dit feit je niet misleiden – met de simulator kun je een heel complex van verschillende oefeningen uitvoeren om de meest verschillende spiergroepen te trainen!

AB Wave is specifiek ontworpen om golvende bewegingen te simuleren die de spieren van het centrale deel van het lichaam beïnvloeden. Ook deze bewegingen zijn bedoeld voor het trainen van handen en voeten.

Als u de bevestigingsknop van de simulatorzitting verzwakt, kunt u ook naar links en rechts bladeren, en heen en weer bladeren. Dit zal je helpen oefeningen te doen over het draaien en trainen van de zittend buikspieren trainen schuine spieren, evenals de spieren van de rug.

Met behulp van expanders, die aan de simulator zijn bevestigd, kun je oefeningen doen om de spieren van de handen en voeten te trainen.

Welke spieren zult u versterken met AB Wave?

 • Spieren van onderbuikspieren
 • Spieren van de bovenste buikspieren
 • Schuine buikspieren
 • Spieren van de rug
 • Spieren van de benen
 • Handspieren

U kunt uw resultaten controleren – de computer zal alles op het scherm weergeven. U zult zien hoeveel oefeningen werden uitgevoerd, hoeveel calorieën werden verloren en hoeveel tijd eraan werd besteed.

Vervang je meerdere simulators tegelijkertijd

AB Wave is zo veelzijdig dat het krachtoefeningen combineert met cardio-ladingen! U heeft geen fitnessruimte meer zittend buikspieren trainennodig met een aparte persmachine en een loopband. AB Wave zal jullie beiden volledig vervangen. Je vergeet de saaie push-ups en tilarmen – train met plezier en zelfs voor de tv!

Slechts een paar minuten dagelijkse oefening, en al snel zult u een aanzienlijke verbetering in uw fysieke vorm voelen! Je zult niet alleen calorieën verliezen, en vet van de buik en zijkanten verwijderen, maar gelijkmatig de pers pompen, en nog aantrekkelijker worden!
De AB Wave is zeer eenvoudig te zittend buikspieren trainen monteren en zeer compact. Je kunt het gemakkelijk onder het bed, in de kast of naar de datsja verwijderen.

Bestel nu de AB Wave-simulator en u ontvangt een “Vaarwel Vet” voedingsplan als een geschenk en natuurlijk een mooi slank lichaam, bewonderenswaardig!

Anatomie van de buikspieren: structuur, functie.

Het menselijk lichaam bestaat uit een groot aantal verschillende spieren. Een voldoende groot oppervlak van het menselijk lichaam wordt ingenomen door de buikspieren. Ze voeren ook veel van de belangrijkste functies uit, waarvan de optimale toestand van het gehele menselijke lichaam als geheel afhangt. De meest “perfecte” in termen van evolutie zijn de buikspieren. Dit feit benadrukt nogmaals een dergelijke anatomische eigenschap van het menselijk lichaam als zijn verticale positie in de ruimte en een ander kenmerk dat mensen van dieren onderscheidt – oprechtheid. Uit wat is gezegd, volgt dat een man sterke buikspieren nodig heeft. Ze zijn ook nodig om de organen in het menselijk lichaam, verschillende holten, gewrichten, kraakbeen en botten te zittend buikspieren trainen beschermen.

De structuur van de buikspieren

Alle spieren van de menselijke maag bevinden zich in de buikholte en zijn noodzakelijk om de organen in het menselijk lichaam te beschermen. Als we het hebben over hun structuur, dan is het onmiskenbaar complex. Ook buikspieren spelen een cruciale rol in het menselijk lichaam als geheel. Hieronder is een typologie van buikspieren.

Straight Muscle

Rechte spier – het komt voort uit het sternale proces en eindigt aan het bot van het schaambeen. Kan lid worden van 5-7 ribben. Deze spier is de grootste spier in deze groep en bevindt zich boven de buikholte. De structuur is uniek, omdat de spiervezels waaruit de gegeven zittend buikspieren trainen spier bestaat een paar keer kruisen met dwarse kolommen, waarmee de kubussen van de pers verschijnen.

Laterale spier

 • Dwarsspier – De basis is het iliacale bot. Gehecht aan de lies. Het ligt op een diepte.

Schuine buikspieren

 • Innerlijke schuine buikspier – basis – onderste ribben. Is diep.
 • Externe schuine buikspieren – is gebaseerd op het ileum en eindigt in het schaambeen. Ook bevestigd aan de 5-12 rand, meer precies aan hun buitenste vlak. Het bevindt zich naast de huid.

Alle buikspieren bestaan uit bepaalde spierweefsels.

Als we het hebben over de externe, interne, schuine en transversale spieren, is het belangrijk om te weten dat ze bestaan uit vezels die de zijwand vormen.

ab wave functiesOver een rechte spier gesproken, het is belangrijk om te onthouden dat het bestaat uit vezels die de voorwand vormen.

Op het punt waar de rectus abdominis aansluit, is er een band van peesovergang. Deze strip bevindt zich langs: van de borst naar de pubis. Boven de strip is breed en dun (de breedte kan maximaal twee en een halve centimeter zijn) en hoe lager deze is, hoe dikker die is. Ongeveer in het midden van de genoemde zittend buikspieren trainen strook bevindt zich de navelstreng, een litteken, verbonden met de huid op de navel.

De lichte kleur van de peesverbinding suggereert dat er maar heel weinig bloedvaten in zitten. Dit feit speelt een belangrijke rol bij chirurgische ingrepen in de buikholte, zoals een keizersnede bij vrouwen.

Soms is er een strekking van het peesverbinding. Deze anomalie treedt op bij zwangere vrouwen, bij atleten met kolossale lichamelijke inspanning, bij mensen met obesitas.

Functies van buikspieren

De belangrijkste functie van de buikspieren is het beschermen en ondersteunen van organen die verborgen zijn in de buikholte. Ze vormen een pers die de holte ondersteunt. Het is belangrijk om te onthouden dat de buikspieren deelnemen aan de fysiologische bewegingen van het menselijk lichaam. Deze hoest, braken, ademhalen (in het bijzonder de uitademfase), plassen, ontlasting. Bij vrouwen nemen ze deel aan de bevalling.

Als we het hebben over de functies van de individuele buikspieren, dan moet je weten dat het schuin en draaien van het lichaam, het dragen van zittend buikspieren trainen gewichten, de verticale opstelling van het lichaam in de ruimte de externe schuine spieren ontmoeten.

Voor de beweging van de wervelkolom en bewegingen van het lichaam komt het heffen en neerlaten van de ribben overeen met de interne schuine spieren.