Clonazepam 2mg Rivotril

Clonazepam is een populair medicijn dat wordt gebruikt voor de behandeling clonazepam kopen van verschillende pathologische aandoeningen. De bijzonderheid van deze pillen is dat ze vanaf de eerste dag na de geboorte met kinderen kunnen worden behandeld.

Beschrijving

Clonazepam is verkrijgbaar in de vorm van tabletten. In dit geval kan één tablet 0,5 of 2 mg werkzame stof bevatten en in één verpakking bevatten ze 30 stukjes.

Na inname van het geneesmiddel wordt het snel in de maag opgenomen. De maximale hoeveelheid werkzame stof in het bloed is 1 tot 2 uur na inname van de pil. De halfwaardetijd, afhankelijk van de dosis en de leeftijd, is 18 tot 50 uur. Het wordt uitgescheiden door clonazepam kopen de nieren van clonazepam.

Na aankoop moet het product worden bewaard in de originele verpakking op een plaats waar zonlicht niet binnendringt. Houdbaarheid van de tabletten is 3 jaar.

Farmacologische werking

Antiepileptische remedie uit de groep van benzodiazepinederivaten. Heeft uitgesproken anticonvulsieve, evenals centrale miorelaksiruyuschee, anxiolytische, kalmerend en hypnotiserende actie.

Verhoogt het remmende effect van GABA op de overdracht van zenuwimpulsen. Het stimuleert benzodiazepine receptoren, gekweekt in het midden allostere postsynaptische GABA-receptor oplopend activerende hersenstam reticulaire formatie neuronen en laterale hoorn van het ruggenmerg. Vermindert de prikkelbaarheid van subcorticale structuren van de hersenen (limbisch clonazepam kopensysteem, thalamus, hypothalamus), remt postsynaptische spinale reflexen.

Anxiolytische actie is te wijten aan de invloed op het amygdala-complex van het limbisch systeem en manifesteert zich in een afname van emotionele spanning, waardoor angst, angst en angst verminderen.

Het sedatieve effect is te wijten aan de invloed op de reticulaire vorming van de hersenstam en de niet-specifieke kernen van de thalamus en manifesteert zich door een afname van neurotische symptomen (angst, angst).

Anticonvulsieve werking wordt gerealiseerd als gevolg van verhoogde presynaptische remming. Dit onderdrukt de verspreiding van epileptogene activiteit die optreedt bij epileptogene foci in de cortex, thalamus en limbische structuren, maar de geëxciteerde toestand van de focus wordt niet verwijderd.

Het is aangetoond dat in een humaan clonazepam snel paroxismale activiteit van verschillende typen, incl. complexen “spike-wave” met absences (petit mal), langzaam en algemene systemen “spike-wave”, “hechting” van temporele en andere clonazepam kopen plaatsen, evenals occasionele “pieken” en golven.

Veranderingen in het gegeneraliseerde EEG worden meer dan alleen focaal onderdrukt. In overeenstemming met deze gegevens heeft clonazepam een ​​gunstig effect op de gegeneraliseerde en focale vormen van epilepsie.

Centraal miorelaksiruyuschee-effect door remming van de polysynaptische spinale afferente remmende routes (in mindere mate monosynaptisch). Misschien een directe remming van de motorische zenuwen en spierfuncties.

Farmacokinetiek

Indien toegediend, bedraagt de biologische beschikbaarheid meer dan 90%. Binding aan plasma-eiwitten – meer dan 80%. V d – 3,2 l / kg. T 1/2 – 23 uur Het wordt voornamelijk in de vorm van metabolieten uitgescheiden.

Getuigenis

De gebruiksaanwijzing vermeldt duidelijk alle indicaties voor het starten van de behandeling. En de belangrijkste ziekte is epilepsie bij kinderen en volwassenen. Clonazepam kan verschillende soorten epilepsie behandelen: akinetic (kleine aanvallen), myoclonische (erfelijke), gegeneraliseerde bijwerkingen clonazepamsubmaximale, temporale en focale aanvallen.

Naast verschillende vormen van epilepsie, worden tabletten voorgeschreven als iemand angsten en fobieën heeft. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat een dergelijke behandeling in dit geval alleen clonazepam kopen geschikt is voor patiënten van 18 jaar oud.

Een andere indicatie voor de behandeling van clonazepam is de manische fase van cyclothymie. In deze toestand is een persoon zich er volledig niet van bewust dat hij ernstig ziek is. Hij heeft een triade van symptomen die precies op deze ernstige ziekte wijzen – versnelling van het denkproces, psychomotorische agitatie en constante euforie.

Vaak wordt dit medicijn gebruikt en als slaapmiddel bij sommige hersenziektes. Het medicijn werkt immers lang en snel. Dit is de belangrijkste waarde.

Contra

Zoals elk ander geneesmiddel heeft clonazepam ook zijn eigen contra-indicaties. En hiermee moet rekening worden gehouden voordat de behandeling wordt gestart. Contra-indicaties zijn onder meer:

 1. Overgevoeligheid voor individuele componenten.
 2. Verlies van bewustzijn.
 3. Ademhalingsfalen.
 4. Stop met ademen.
 5. Glaucoom.
 6. Myasthenia gravis.
 7. Ziekten van de lever.

Tijdens de zwangerschap kan dit medicijn alleen op strikte indicaties worden ingenomen, maar als er een dergelijke mogelijkheid is, is het beter om de behandeling te weigeren tot het kind is geboren. Gebruik de pil niet en voer de babyborst niet – anders moet de borstvoeding worden vervangen door een kunstborsteltje.

Wijze van toepassing

In de instructies voor clonazepam zijn er duidelijke aanwijzingen voor het gebruik van de pil. Maar in de regel wordt de dosis individueel voorgeschreven – na het vaststellen van de juiste diagnose en het afleveren van de nodige tests.

Bij epilepsie is de aanvangsdosis 1,5 mg per dag. In dit geval moet clonazepam kopen deze hoeveelheid geneesmiddel worden verdeeld in 3 recepties. Verhoog vervolgens clonazepam elke 3 dagen met 1 mg, tot de dosis 4-8 mg per dag is. Dit aantal moet worden verdeeld in 4 ontvangsten. De maximale dagelijkse dosis is 20 mg per dag voor de behandeling van epilepsie.

Kinderen gebruiken een andere dosering, die wordt berekend op basis van het gewicht van het lichaam van het kind. Dus bij zuigelingen moet de dosis worden berekend aan de hand van de formule – 0,2 mg van het geneesmiddel per 1 kg lichaamsgewicht. Een kind van één tot vijf jaar kan tot 3 mg per dag nemen. Kinderen van 5 tot 12 jaar nemen 3 tot 6 mg per dag.

Bijwerkingen Clonazepam

Volgens de mensen die werden behandeld met clonazepam hadden ze verschillende bijwerkingen. Onder hen waren de meest voorkomende:

 1. Huiduitslag.
 2. Slaperigheid.
 3. Lethargie.
 4. Hoofdpijn.
 5. Nystagmus.
 6. Amnesia.
 7. Brandend maagzuur.
 8. Misselijkheid.
 9. Constipatie.
 10. Overtreding van de functie van de lever.

Bij langdurig gebruik en niet-naleving van de doses kan het geneesmiddel uiteindelijk drugsverslaving en verslaving veroorzaken. Om deze reden is clonazepam niet gratis verkrijgbaar en kunt u deze tabletten alleen krijgen op voorschrift van een arts. Ook onder het recept worden verkocht en clonazepam analogen – clonotril en rivotril.

Gebruik de medicatie niet en behandel depressie, vooral de ernstige vormen ervan. Het probleem is dat in sommige gevallen clonazepam zelfmoordpogingen kan veroorzaken. Het is tijdens clonazepam kopen de behandeling niet nodig om alcoholische dranken te gebruiken, omdat dit een sterk effect heeft op de mentale toestand van een persoon. En zelfs met de ontvangst van deze pillen, kun je geen auto besturen en met mechanismen werken.

instructies voor clonazepam

Speciale instructies

Met uiterste voorzichtigheid zijn van toepassing bij patiënten met ataxie, ernstige leveraandoening, ernstige chronische ademhalingsinsufficiëntie, vooral in de acute-verslechteringsfase, met episoden van nachtelijke apneu.

Wees voorzichtig bij oudere patiënten, tk. ze kunnen de clonazepam kopen stopzetting van clonazepam en verminderde tolerantie vertragen, vooral in de aanwezigheid van cardiopulmonale insufficiëntie.

Bij langdurig gebruik is het mogelijk om drugsverslaving te ontwikkelen. Met de abrupte stopzetting van clonazepam na langdurige behandeling is de ontwikkeling van het ontwenningssyndroom mogelijk.

Bij langdurig gebruik van clonazepam bij kinderen dient men rekening te houden met de mogelijkheid van bijwerkingen op de fysieke en mentale ontwikkeling, die zich mogelijk niet gedurende vele jaren manifesteren.

Tijdens de behandelingsperiode geen alcohol drinken.

Beïnvloeding van het vermogen om voertuigen te besturen en mechanismen te beheren

Tijdens de behandelingsperiode vertraagt de snelheid van psychomotorische reacties. Hiermee moet rekening worden gehouden door personen die zich bezighouden met potentieel gevaarlijke activiteiten die meer aandacht en snelheid clonazepam kopen van psychomotorische reacties vereisen.