CONTACT

Bij anabolenpowers.com staan we altijd voor je klaar! Hieronder vind je meer informatie met betrekking tot levering, betaling , verzending en het retourneren van bestellingen.

Betaling

Bestellen bij ons is super simpel! Kies de producten die u wilt, voeg ze toe aan u winkelmand en plaats de order. U ontvangt dan direct een factuur in uw mail.

Kies de gewenste betalingsoptie en volg de instructies goed op om vertragingen te voorkomen.

Wij zijn een van de weinige aanbieders van anabole steroïden die betalingen via credit cards aanbieden, echter raden wij die niet aan voor nieuwe klanten.

Betalen kan via een SEPPA bank overschrijving, credit card, PayPal en crypto.

Nieuwe klanten betalen ideaal gezien met Crypto of bank overschrijving omdat ze dan niet geverifieerd hoeven te worden  waardoor de bestelling sneller verwerkt kan worden.

Retourneren en terugbetalingen

Wanneer u beschadigde producten ontvangt of er ontbreekt iets neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Je kan dit doen door ons een foto te sturen met alles wat je hebt ontvangen, ook met de pakket labels. Dit helpt ons sneller de oorzaak van het probleem te vinden en mogelijks in de toekomst te verhinderen. In de meeste gevallen reageren we binnen 2 werkdagen.
Vul hieronder het contact formulier als u nog steeds geen antwoord kan vinden of als u een specifieke vraag heeft over een van onze producten, of als u een vraag heeft over u bestelling.
We proberen u vraag altijd binnen 24 uur te beantwoorden maar door tijdsverschil kan dat soms uitlopen tot maximaal 2 werkdagen.