EFFECTIEF TRAINEN MET DE WONDER CORE 2

De Wonder Core 2 is een simulator van de volgende generatie. Deze simulator maakt je figuur niet alleen fit, maar maakt je lichaam ook aantrekkelijker en sexyer.

De droom van vele aanhangers van een gezonde manier van leven is belichaamd in de realiteit dankzij de simulator Vander Kor. Het kan uniek worden genoemd, in tegenstelling tot zijn tegenhangers. Op veel simulators is het aantal bewegingen beperkt en een klein deel van de spieren is betrokken bij het hele lichaam. In de Vander Korn-simulator is het tegenovergestelde waar – het bewegingsbereik is vrij breed en de spieren van het hele lichaam – de bovenste, middelste en onderste delen van het lichaam – zijn hierbij betrokken. Ook wordt de nadruk gelegd op de schuine buikspieren – dit is ook heel belangrijk als je niet alleen een paar kilootjes extra wilt verliezen, maar je lichaam ook aantrekkelijker wilt maken.

Wie van ons houdt niet van rugmassage? De Wonder Core 2-simulator belichaamt dromen en verlangens in de realiteit. Tijdens de training maakt een speciaal apparaat een gemakkelijke massage van uw rug – deze functie maakt gebruiken wonder core 2de oefeningen op de simulator zeer aangenaam.

Wil je individueel aan de buikspieren en de lagere pers werken? Dit is best mogelijk. Op de Wonder Core 2 kun je zowel complexe oefeningen doen als individueel voor de lagere pers. In andere simulators is deze functie afwezig of niet helemaal juist, wat de training niet erg prettig maakt. In de Vander Kor-machine is een draaiende stoel gemaakt, waardoor deze oefening gemakkelijk en plezierig is.

De simulator heeft drie beladingsniveaus, die eenvoudig en gemakkelijk kunnen worden geregeld. Hierdoor start u de training correct op de simulator – u begint met minimale belastingen, deze worden geleidelijk verhoogd. Dit zal helpen om pijn en ongemak in de spieren te voorkomen, wanneer ze onmiddellijk een enorme belasting geven. Op de simulator kun je de weerstand verlagen en ondersteuning bieden bij het omhooggaan. Het bewegingsbereik van de simulator is 180 graden, wat het onderscheidt van analogen.

De simulator heeft een functie van dubbele weerstand – hierdoor kunt u een dubbele training gedurende een bepaalde periode uitvoeren. Dit komt door de weerstand ka bij het afdalen en bij het omhoog gaan.

Dankzij de functie van “draaien”. je kunt gemakkelijk overtollig vet uit de buik verwijderen en het vervangen door een mooie pers, die je lichaam extra seksualiteit en aantrekkelijkheid zal geven. De draaiende positie wordt verschaft door de roterende zitting van de simulator.

Beschrijving Wonder Core 2

In tegenstelling tot sommige ab-machines en vloeroefeningen die werken met een beperkt bewegingsbereik, gaat Wonder Core 2 verder dan 180 ° met een groter bewegingsbereik om je hele kern te richten. Maar Wonder Core 2 is meer dan alleen een ab-workout – met zijn ingebouwde roeihulpstuk is het een 12-in-1, spierversterkend systeem dat is ontworpen om je de totale lichaamsresultaten te geven die je wilt zonder de sportschool.

 • In tegenstelling tot gewone crunches gaat Wonder Core 2 verder dan 180 graden met een groter bewegingsbereik om je core als nooit tevoren te richten!
 • Het ongelofelijke ontwerp met dubbele weerstand zorgt ervoor dat je spieren zich in het hele bewegingsbereik, zowel normale als omgekeerde crunches, bezighouden.
 • Beschikt over een ingebouwd verdraaiend zitvlak, zodat u uw schuine standen kunt richten en uw taillelijn kunt aantrekken, door een plooi toe te voegen om de lagere buikspieren te werken, of een lagere ab druk uit te oefenen om uw maag te versterken.
 • Beschikt over een verbeterd ergonomisch rugontwerp met gloednieuwe functies, waaronder weerstandsbanden, waardoor de Wonder Core 2 een 12-in-1 spierversterkend systeem is, waarmee je je bovenste, middelste en onderste buikspieren, schuine standen, borst, schouders, rug kunt werken, biceps, triceps, vallen, bilspieren en zelfs je kuiten voor een volledige lichaamstraining!
 • Exclusief roeisysteem betekent dat u uw cardiotraining kunt krijgen terwijl u uw hele lichaam versterkt en versterkt.
 • Duurzaam gebouwd met duurzame, sportschoolkwaliteit, stalen constructie.
 • Gebruik het in elke kamer in uw huis, terwijl u tv kijkt! Het neemt geen ruimte in beslag en als je klaar bent vouwt het weg voor eenvoudige opslag!
 • Bevat een BONUS workout-dvd met drie complete trainingen van 30 minuten onder leiding van fitnessexperts Jordan Nevels en mevrouw Bikini Universe Jessica Starr om u te helpen het lichaam van uw dromen op te bouwen.
 • De duurzame stalen constructie kan tot 265 lbs (120 kg) ondersteunen.

Overzicht Wonder Core 2

De Wonder Core 2 is de bijgewerkte versie van de Wonder core smart. Om een ​​revolutionair 12-in-1 ab-systeem te zijn, gaan we het op een rijtje zetten om te zien of het zijn naam echt ondersteunt.

Initiële setup

De Wonder Core 2 wordt gedeeltelijk gemonteerd geleverd, de handleiding is eenvoudig te volgen en u moet deze binnen ongeveer 30-45 minuten klaar hebben staan. U zult blij zijn te horen dat er een gedetailleerde, goed gedocumenteerde gebruiksaanwijzing wordt verstrekt die een verandering aanbrengt in sommige goedkopere Chinese systemen die we in het verleden hebben samengesteld.

De twee hoofdgebieden die moeten worden verbonden zijn het hoofdframe en het katrolsysteem. Een leuke toevoeging is dat een kleine schroevendraaier wordt meegeleverd.

Eerste gedachten en bouwkwaliteit

Net als de recente recensie van Smart Core Smart ben ik altijd een beetje sceptisch over trainingsmachines die de wonder core 2gebruiker vertellen dat ze vrijwel alles kunnen doen. U moet begrijpen dat dit een apparaat moet zijn dat u zult gebruiken als aanvulling op uw trainingsroutine.

Mijn thuisgymnastiek bestaat uit veel hoge prijzen en zelfs dan dekt dit niet het hele scala aan oefeningen dat je in een sportschool zou vinden.

Als ik specifiek naar de kwaliteit van het product kijk, moet ik zeggen dat het er allemaal degelijk uitziet en goed ontworpen is. De meegeleverde stoel kan gemakkelijk mijn gewicht dragen zonder vreemde geluiden of het gerammel kan worden gevonden toen ik het een snelle test gaf. Het metaalwerk voelt niet goedkoop aan en het voelt in eerste instantie aan alsof ik de waarde van mijn geld heb.

Wat is de Wonder Core 2 slim?

Heel eenvoudig is het een ab cruncher met een verbeterd ontwerp ten opzichte van oudere modellen die in het verleden beschikbaar waren.

De belangrijkste functies worden geadverteerd als:

 • Dubbele weerstand betekent dat je een volledige workout krijgt, zowel helemaal als onderaan elke rep.
 • Het ontwerp zorgt ervoor dat je een volledige bewegingsvrijheid van 180 graden krijgt, waardoor je een lagere, middelste en bovenste ab-training krijgt.
 • Het is aanpasbaar aan uw fitnessniveau, dit resulteert in het juiste niveau van weerstand dat voldoet aan uw behoeften.
 • Het dikke kussen van schuim ondersteunt uw vitale delen zoals de rug en nek tijdens het trainen om volledige ondersteuning te garanderen en de kans op letsel te verminderen.

In tegenstelling tot de Wonder Core Smart, lijkt de Wonder Core 2 zich specifiek te richten op buikspieren en niet zozeer op het totale lichaamsoefeningaspect. Naar mijn mening geeft het dat beetje extra geloofwaardigheid.

Eenvoudig te volgen handleiding

De handleiding bij de Wonder core 2 is verrassend goed geschreven en gemakkelijk te volgen. Handige diagrammen worden uitgelegd voor de volgende trainingen:

 • Basis situps
 • Twist sit ups
 • Neerwaartse ab druk
 • Katrol sit ups
 • Verticaal roeien
 • Laag roeien
 • Schouder druk
 • Been krullen

De Wonder Core slim testen

Ik zou het geen eerlijke test vinden, tenzij ik het volledige plan voltooid heb zoals het zelf bij het item wordt geleverd. Bij de Wonder core 2 hoort een wandkaart, een basishandleiding en een workout-dvd. Ik besloot om een bereik te volgen van de wandkaart en de dvd te voltooien gedurende een cyclus van 2 weken.

Resultaten van het gebruik van de Wonder core 2

Ik moet toegeven dat ik na mijn tijd met de Wonder core 2 wel resultaten begon te zien. De eerste keren dat ik de machine gebruikte, kon ik zien dat ik iets deed dat mijn normale routine overtrof, omdat ik spierpijn had. Na de 2 weken ervoer ik een betere definitie van ad-spieren.

 overzicht wonder core 2

Voor wie is dit?

De Wonder core 2 is voor mensen die een complete advertentie-oefening willen toevoegen aan hun huidige routine. Ik moet benadrukken dat dit geen vervanging is voor gewichten of cardio-apparatuur. De mensen die je op de workoutvideo’s ziet, hebben uitpuilende biceps en een geweldige lichaamsbouw. Dit kwam niet door het eenvoudigweg gebruiken  wonder core 2, het is gewoon onmogelijk om dat soort spiermassa te bouwen.

Aan de andere kant, als je thuis al wat gewichten of cardio hebt en je bent op zoek naar iets dat zich richt op de vaak over het hoofd geziene kernspiergroep, dan raad ik de Wonder core 2 ten zeerste aan. Het biedt een grote verscheidenheid aan Ab-workouts en de moeilijkheidsgraden kunnen worden aangepast naarmate je ouder wordt.

Pros

 • Goede bouwkwaliteit
 • Eenvoudig te volgen handleiding
 • Wordt geleverd met goede set gidsen en dvd’s
 • Een zeer goede ab-kerntoevoeging

Cons

 • Niet voor mensen die op zoek zijn naar een totale lichaamstraining (kijk voor een volledige multigym)

Laatste woord

Ik was aanvankelijk sceptisch dat dit slechts een gimmick was. Verkocht aan degenen die op zoek zijn naar dat apparaat dat wonderen zal verrichten voor de fractie van de prijs van een loopband en een thuismultifunctional.

Het gebied dat de Wonder core 2 uitblinkt is specifiek gericht op uw kernspiergroepen. Het is echt een aanvulling op mijn trainingsroutine, het vermogen om gemakkelijk te worden opgeborgen geeft het die geweldige toegevoegde bonus. Ik kan zien waarom er zoveel 5-sterrenrecensies zijn achtergelaten door mensen die het item langere tijd hebben gehad, het is een bewijs dat dit wel resultaten oplevert.