Chemie: na de cursus

Vandaag de dag meer en meer populair verwerft extreme power labs een gezonde levensstijl – training met gewichten, aerobics, voeding, enz. Jij ook, lijken te zijn als “on the move” en doen allemaal hetzelfde, maar met een voorbehoud – je lief ijzer voor een lange tijd, en zelfs 5-10 jaar geleden, is ernstige bodybuilding niet los opgezet vanuit de steroïden, wat betekent dat u in uw bagage is al veel ervaring met “eten” van anabole steroïden. Misschien heb je en “niet zitten” op een constante cyclus, maar 2-3 keer per se “Khimich” per jaar, en intelligent en competent.

Als alles is tevreden en u bent zeker van de juistheid van de door u gekozen pad – Oké, het is uw eigen bedrijf. Maar ik kan met zekerheid zeggen dat als je niet op evenementen te spreken, de twijfels over de wenselijkheid van de voortzetting van dergelijke praktijken nog steeds regelmatig te bezoeken. De buzz rond Varedo steroïden (in weerwil van de incompetentie van de auteurs in de meeste gevallen) heeft de neiging om de druk op de hersenen te zetten – is te veel moeite op de lange termijn beloften.

Misschien op een dag (en misschien meer dan eens), heb je al geprobeerd om te stoppen met het nemen van drugs – of niet uitvoeren van de volgende cyclus of een bevoegde “out” precies zoals aanbevolen: staal geleidelijk te verminderen van de dosering, stapte over naar “soft” drugs met de uitfasering van hen, en leverde cursussen gonadotropin Clomid … Het lijkt, wat anders? Echter, het resultaat na een niet zo lange tijd, gooide je in horror. Daarnaast worden de spieren vreselijk verloren in volume (dit u meer of minder te wachten, maar niet zo veel), werd ontdekt dat het lichaam niet reageren op de belasting.
En geen verandering in de methodologie, extreme power labs geen creatine en glutamine hier niet helpen. Bovendien worden meer en sastavy begon te kwetsen … Wat wil je? Steroïden doen veel nuttige dingen in het lichaam en al zijn life-support systeem voor een paar jaar, “het gebruik van” zo wennen aan hen, zonder de gebruikelijke “make-up” is niet langer in staat om normaal te functioneren. Ongemak in het lichaam en depressie in de ziel zo sterk dat echt willen spuwen op alles en start een nieuwe cyclus. Wat, in feite zijn veel te doen. Vicieuze cirkel draait. Is er een uitweg?

Ja, maar alleen in het geval dat de wens om “deel te nemen” uitgevoerd – dit is niet een kortstondige impuls, maar tverdoprinyatoe weloverwogen beslissing. De opbrengst is volledig ochitski levend organisme systemen steroïde afbraakproducten uit te voeren om hij opnieuw begon te werken in dezelfde modus die was voordat de eerste cyclus. Complete reiniging – het proces is vrij lang (tot enkele maanden) en bevat een aantal eenvoudige, maar niet altijd aangenaam procedures. Maar het eindresultaat is de moeite waard …

Merk op dat als deze procedures niet uitgeven – niet het feit dat het lichaam “samoperestroitsya” staat zal zijn correct, en als dit prozoydet, is het onbekend hoeveel jaar het duurt (dit is geen grap). Te moeilijk ding is – het menselijk lichaam (sommige proberen te “clean up” een honger, maar dat is niet genoeg, toxinen zijn ook “deep” tot “schoon te maken”, zoals de lever, te snel voor minstens een maand ..).

Een uitgebreid systeem van het reinigen van het lichaam van gifstoffen is ontwikkeld in de jaren ’80. Het is heel eenvoudig en vereist geen speciale apparatuur of grote investeringen, maar voor de meeste mensen dit systeem extreme power labs, en tot op de dag nog steeds een “mysterie.” Informatie in handen van slechts een paar, maar om de sluier van geheimhouding te verliezen …

Extreme Power Labs

Organisme zuiveringssysteem bestaat uit verschillende fasen sequentieel uitgevoerd. Voorts is het noodzakelijk te voeren in de volgorde waarin ze worden beschreven als het succes van de acties van elke volgende trap hangt af van de juistheid van de vorige …
Voordat u begint met het reinigen, moeten aanpassingen worden aangebracht in het dieet – namelijk, ga dan naar de zogenaamde “scheiding der machten”. Een dergelijke benadering, in de afgelopen jaren, won een zeer groot aantal supporters (inclusief onder bodybuilders) en bestaat in het feit dat het nemen van een eiwit en koolhydraten voedingsmiddelen zijn niet op hetzelfde moment stopzetting van de steroïde, en is verdeeld met tussenpozen van niet minder dan 2:00. Eenvoudigheidshalve cite circuit compatibiliteit-incompatibiliteit producten:

  • eiwitten Koolhydraten
  • vlees, vis, groenten (behalve aardappelen), aardappel
  • eieren greens granen
  • boon fruit, brood fruit
  • noten, zaden watermeloen honing, suiker
  • Zuivelproducten en meloen niet mengen met wat dan ook – ze zeker nodig hebben om een ​​bepaalde maaltijd te nemen.
  • Ik zal niet ingaan op de jungle van Fysiologie en Biochemie (als iemand geïnteresseerd is, kunt u gemakkelijk vinden van de relevante literatuur), behalve om te zeggen dat de scheiding der machten bevordert een optimale spijsvertering extreme power labs en vergemakkelijkt het werk van het maag-darmkanaal.

anabolen voor en na

Fase 1. zuivering

U kunt tegelijkertijd beginnen met de overgang naar een aparte voeding.
In de vorm van een klysma wordt toegediend na oplossing: een eetlepel citroensap of appelazijn tot 2 liter afgekoeld gekookt water (1e week – elke dag, de 2e – in een dag, de derde – in twee dagen, de 4e – drie , 5e en dan – een keer per week). De beste tijd voor de procedure – 5-7 uur in de ochtend na een stoelgang.
Water, darm schoonmaken extreme power labs, wassen alleen het dalende deel van de dikke darm, zodat de darmflora, ondanks mogelijke problemen, niet vernietigd, maar naoboro hersteld.
In parallel met intestinale reiniging moet ontdoen van dysbiose. Het recept is als volgt: binnen één tot twee weken, een uur voor het ontbijt en ’s avonds meer dan 2 uur na de laatste maaltijd om teentje knoflook te eten. Teken van genezing maag otstutstvie opgeblazen gevoel na de maaltijd.

Fase 2. Het reinigen van de lever

Het vrijmaken van de ingewanden van de oude “deposito’s” en zich te ontdoen van het bloed van de intestinale intoxicatie, kunt u beginnen om de orde te herstellen in de belangrijkste lab om het bloed te reinigen – lever. Dit kan nadat de darm bij volledig gewist, omdat anders de kans op opnieuw geschapen bloed intoxicatie als gevolg van absorptie in de darm stagnerende slak reinigen lever.
Voorbereiding van de lever – een vegetarisch dieet voor een week met regelmatige stoelgang schoonmaken. Een week later, de eerste twee dagen – een klysma in de ochtend op een lege maag. Macht bestaat uit een vers bereide appelsap in elke hoeveelheid. Op de derde dag allemaal hetzelfde, maar slechts tot 19 uur te worden gevoed sap (op dit moment, volgens de dagelijkse bioritme, lever ontspant en is in staat om zich te ontdoen van de stenen). Naar bed, op een verwarmingskussen oblastpecheni en elke 15 minuten aan een mengsel van 3 eetlepels olijfolie (of geraffineerde plantaardige) olie en 3 eetlepels citroensap drinken.
Totaal besteed aan het schoonmaken van 200 g boter en citroensap. Verwarming pad op het kwadrant rechtsboven moet worden gehouden voor 2-3 uur. In de ochtend, wanneer de darm werkt, ga groen billirubinovye stenen extreme power labs, cholesterol kurken, lompen necrotische slijmvlies en zwarte gal. Er kan tot 3-4 emissies. Daarna kunt u een reinigende klysma en een lichte snack. Zuivering lever worden herhaald na 2-4 weken. De derde keer misschien niet.
Soms, na de eerste reiniging, is er een gedeeltelijke output van slakken en na een paar dagen zult u de zwaarte in de lever te voelen. Dit is een signaal voor een onmiddellijke herhaling van de behandeling. In de toekomst regelmatig reinigen van de lever per jaar ondersteunt de mogelijkheid om te filteren in optimale conditie.

Stap 3. Cleaning gewrichten

Na zuivering, de lever, kan het nemen van de gewrichten te ontdoen van giftige stoffen veroorzaakt lage rugpijn en polyartritis. Dit gebeurt als volgt: 5 g blaadjes koken gedurende 5 minuten, gevolgd door 3-4 uur infusie van thermosfles. De oplossing werd afgegoten en drinken in kleine slokjes gedurende de 12 uur 3 dagen achtereen. Een week later, kan de procedure worden herhaald. In de dagen van de behandeling – eten is strikt vegetarisch.
eens per kwartaal, en dan een keer per jaar, maar altijd na een darm ochitski – reiniging van gewrichten dient te worden uitgevoerd – het eerste jaar. Anders kan het allergische emissie onder invloed van afkooksel van laurier veroorzaken.

Fase 4. Het schoonmaken van de nieren

Het is noodzakelijk om week om watermeloenen en zwart brood te eten. Als de nieren en blaasstenen, het meest geschikte moment voor de verwijdering is de tijd tussen twee en drie uur in de ochtend. Zit in een warm bad en eet watermeloen. Samen met urine stenen en zand.

5 stap. Zuivering van het urogenitaal systeem
Het wordt uitgevoerd via het ontbijt geweekte rijst uitgevoerd – 100g rijst toe te voegen 0,5 liter water en het water verandert er voor vijf dagen, zorgvuldig wassen Fig. Op de vijfde dag van de rijst te koken en te eten zonder zout en olie. Na die 4 uur nodig is uit eten en drinken te onthouden. En dus elke dag voor 2-3 maanden. Alleen dan zult u de resultaten van de behandeling te voelen. Wees niet ongerust als de urine wordt als een vuile jelly – het het urogenitale systeem gewist. “Knallen” de ellebogen en knieën zullen zwijgen en elastisch. Als u lijdt aan BPH, moet de reiniging dagen thee te drinken met de toevoeging van gemalen Timbira taal (70-100 mg per kopje thee).

6 stap. Het reinigen van de lymfatische

Voeg een mengsel (één dosis per dag): 900 g grapefruitsap, 900 g sinaasappelsap, citroensap 200 c en 2 liter smeltwater. ‘S morgens moeten worden klysma drinken en Glauber’s zoutoplossing (1 el. Lepel per 100 ml water), en vervolgens opwarmen in het bad of douche. Start een groot verlies van vocht. Na elke 30 minuten drank 100 g van het mengsel totdat de drank. Reinigen lymfe recht gehouden zonder iets te eten 3 dagen uit elkaar te eten uit dit mengsel.
Nou, jij en zo goed als nieuw. Het lichaam werkt als een klok, en ruzie zoekt. Maar in tegenstelling tot een beginner je achter een aanzienlijke lengte van het dienstverband. Gelieve alleen rekening extreme power labs mee dat de studies met drugs en zonder hen – zijn twee grote verschillen. niet het feit dat de gebruikelijke methoden zal werken. Maar dit – een lang gesprek … Vooral atleten, die niet lang na te denken om te vertrekken met steroïden, kunt u nog steeds porekomandovat doen een keer per jaar reinigen van de darmen en lever.
Ten eerste zal leven rustiger en slechte gedachten over de status van deze organen niet meer bij te wonen, en ten tweede, het reinigen van het lichaam reageert op de werking van steroïden is veel beter dan de gebruikelijke dosering kan worden verminderd …
Ongeacht de relatie met steroïden moeten procedures voor het periodiek reinigen extreme power labs van het lichaam als bekende componenten opbouwer leven aerobics of suppletie.
P.S.Ni Veronderstel niet om auteurschap van deze techniek toe te schrijven. Een fotokopie van de brochure met de beschrijving ervan, kwam in de hal, waar ik mee bezig was in de late jaren ’80. Omdat er worden niet alleen opgeleid, die tot en met 18, maar ook degenen die ouder zijn dan 40, het was niet onmiddellijk verwijderd en was het onderwerp van lange discussies.
Op het einde, maar weinig mensen nam haar controle. Het effect was prachtig – ze, als het ware, verjongd, en niet alleen in termen van gezondheid, maar ook op het gebied van relaties aan de opleiding …
In de toekomst, heb ik herhaaldelijk gezien extreme power labs het effect van deze techniek op de bekende sporters, en hij probeerde het. Daarom kan ik instaan ​​100% – het werkt!