GHRP-2

GHRP-2 is een stimulerend middel voor het groeihormoon

GHRP-2 (uit het Engels Growth Hormone Releasing Peptide -2 – afgevend peptide groeihormoon) – stimulator van groeihormoon (somatotropine), die een hoge werkzaamheid bij mensen met sublinguale en buccale toediening vertoonden. GHRP-2 is misschien de enige en meest krachtige booster (stimulant) voor het produceren van somatotropine van alle momenteel bestaande. GHRP-2 is een oligopeptide dat door de vaten van de mondholte kan dringen en de bloedsomloop kan binnendringen om de lever heen. Studies hebben aangetoond dat GHRP-2 stimuleert de hypofyse, leidt tot verhoogde uitscheiding van groeihormoon bij 7-15 keer (andere stimulatoren van groeihormoon, op basis van de aminozuur- en GABA niet kan worden verhoogd met meer dan 3,2 maal de oorspronkelijke).

Growth Hormone Releasing Peptide – 2 bestaat uit zes opeenvolgende aminozuren. Deze stimulator van groeihormoon wordt opgenomen in de groep van peptiden die interageren met G-proteïne gekoppelde receptoren, hypofyse en hypothalamus, en activeert grelinovye receptoren, wat leidt tot verhoogde eetlust. Deze peptiden werden ghrp-2 gebruikenvoor het eerst verkregen aan het einde van de vorige eeuw van Uiterekefefaline (een kunstmatig peptide). Hoewel GHRP-2 geen structurele overeenkomsten met groeihormoon afgevend hormoon (endogeen bioactieve stof die de productie van natuurlijke groeihormoon stimuleert), in klinische proeven van deze agent toonde vergelijkbare effecten op de hypofyse.

Stimulator GHRP-2 groeihormoon een laag molecuulgewicht, dus gemakkelijk dringt door een goed gevasculariseerd slijmvlies van de mondholte, waardoor de parenterale route vermijden. De effectiviteit en goede tolerantie van sublinguale, intranasale en buccale toediening van het medicijn wordt bevestigd door medisch onderzoek.

De resultaten van klinische studies gepubliceerd in het Journal of Endocrinology and Metabolism in 1997 toonde aan dat Groeihormoon Releasing Peptide – 2 verhoogt de productie van groeihormoon bij zowel kinderen als volwassenen en zelfs ouderen.

Belangrijkste effecten:

 • Stimulator van secretie van groeihormoon;
 • Verhoogde eetlust;
 • Verminderde vetmassa en toegenomen spier;
 • Verminderde cholesterol;
 • Versterking van botten;
 • Verbetering van de huideigenschappen;
 • Beschermend effect op de lever;
 • Ontstekingsremmend effect.

GHRP-2 petide is de meest krachtige en tegelijkertijd zorgen voor een stimulator van de secretie van groeihormoon in het bestaan op de markt brengen van sportvoeding op dit moment (potentie, kan hij worden vergeleken met de voorbereidingen van groeihormoon), dat wordt bevestigd door een aantal onafhankelijke studies.

Doses ontvangstmodus

Studies hebben vastgesteld dat de stimulerende groeihormoon GHRP-2 is dosisafhankelijk effect, d.w.z. verhoging van het niveau van groeihormoon is direct afhankelijk van de dosis van de stof, en ongeacht het geslacht, de leeftijd en de hoeveelheid vetmassa. Later werd een ander onderzoek uitgevoerd bij kinderen waar er een duidelijke afhankelijkheid van de concentratie van het groeihormoon dosis van GHRP-2.

Om een ​​effect in bodybuilding te verkrijgen, wordt GHRP-2 gebruikt in een dosis van 1-2 μg per 1 kg lichaamsgewicht, 2-3 keer per dag. Dat wil zeggen, de gemiddelde enkele dosis van het medicijn in bodybuilding varieert binnen het bereik van 100-200 μg. Meestal worden elke dag 2-3 injecties uitgevoerd (15 minuten vóór de maaltijd, na de training en vóór het slapen gaan), 100-200 microgram intramusculair. Er zijn meldingen van het gebruik van de stof bij 1000 mcg 2-3 keer per dag, zonder de ontwikkeling van bijwerkingen. Desalniettemin raden groeihormoon ghrp-2we niet aan om de dosis te verhogen, omdat de snelheid van de verbetering van het peptide-effect significant wordt verlaagd bij doses boven 200 μg, samen met dit kan de concentratie van cortisol en prolactine toenemen.

Het is raadzaam om dit peptide te combineren met GRF (1-29) of CJC-1295 om het maximale (synergistische) effect te bereiken, geld te besparen en het probleem van desensitisatie op te lossen.

Vermoedelijk is er, vanwege de korte halfwaardetijd van GHRP-2, geen significante toename van de IGF-1-concentratie in het bloed, ondanks een hoge maar korte termijn toename van het groeihormoon. Daarom wordt aanbevolen om deze bereiding te combineren met andere peptiden, met een lange halfwaardetijd (CJC-1295).

Sportvoeding

Stimulerende factoren van groeihormoon op basis van GHRP-2:

 • Hexaghen van MuscleMeds
 • Hemotropine van Nutrabolics
 • Hemogex van VPX
 • Xomatropin van ASN

Tot nu toe zijn alleen deze merken op de markt, terwijl geen enkele fabrikant de dosis GHRP-2 aangeeft, hoewel dit het hoofdbestanddeel van additieven is. Deze omstandigheid kan suggereren dat er zeer lage doseringen in worden gebruikt, die niet in staat zijn het juiste effect te hebben.

Ook is er een medicijn Xentropin, waarin de verhouding van de werkzame stof ook niet bekend is.

Combinatie

Het wordt aanbevolen om supplementen te combineren met GHRP-2 en andere stimulerende middelen voor het groeihormoon – arginine, GABA en glutamine, waardoor een synergistisch effect wordt bereikt en het niveau van groeihormoon in veel grotere mate wordt verhoogd. De combinatie van deze supplementen is veilig voor de gezondheid.

Bijwerkingen

Studies hebben het hoge veiligheidsniveau van GHRP-2 en de bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen bevestigd. De stimulator van groeihormoon GHRP-2 is 30 jaar lang klinisch getest, daarom kunnen de vertraagde bijwerkingen ook worden uitgesloten.

Bij gebruik van een dosering van meer dan 600 μg per dag kan het de concentratie van prolactine en cortisol verhogen – twee uiterst ongewenste hormonen bij bodybuilding.

Cursus GHRP-2 voor beginners

Cursusduur 2 maanden. Het is noodzakelijk om 3 injecties per dag te doen voor 100 mg substantie. Goedkoop en effectief natuurlijk.

Om GHRP-2 gebruiken, is het niet nodig om vóór 40-60 minuten na de maaltijd, nadat GHRP-2 geen koolhydraten en vetten heeft gegeten, in een ideaal niets te eten. Na 40 minuten begint de afgifte van groeihormoon af te nemen en dan kun je eten. Eiwitten verlengen de afgifte, in het bijzonder glutamine, arginine, D-asparaginezuur.ghrp-2

Resultaat:

 • Stimulator van secretie van groeihormoon;
 • Verhoogde eetlust (door activering van ghreline-receptoren);
 • Verminderde vetmassa en toegenomen spier (d.w.z. verbeterd reliëf);
 • Verminderde cholesterol;
 • Versterking van botten;
 • Verbetering van de huideigenschappen (verjongingseffect);
 • Beschermend effect op de lever;
 • Ontstekingsremmend effect.

De loop van de GHRP-2 + MGF-pen op het gewicht

Uitstekende koers, stelt u in staat om aanzienlijke hoeveelheden spiermassa van hoge kwaliteit te winnen.

Cursus samenstelling: GHRP-2 + MGF Peg

Duur: 2 maanden

Dosis en de ontvangstmodus:

Van GHRP-2 set in de ochtend en avond 200mkg, MGF Peg trainingsdagen op na training 200mkg, op gewone dagen in het midden van de dag alleen door 200mkg.

Natuurlijk GHRP-2 + HGH Frag 176-191 gedurende het drogen en de kracht prestaties te verhogen

GHRP 100 microgram per injectie (3 à des daags), HGH Frag 176-191 één injectie 200mkg (3 maal per dag met GHRP -2). De eerste injectie wordt onmiddellijk uitgevoerd na het ontwaken GHRP-2 + HGH Frag 176-191. Na 5 uur weer zet GHRP-2 + HGH Frag 176-191. Laatste prik zet in een uur en een half voor het slapen gaan GHRP-2 + HGH Frag 176-191.