HGH 191AA Original Hygetropin

Hygentropine is een geneesmiddel voor groeihormoon (somatropine). Net als analogen van andere fabrikanten, kan dit injectiegeneesmiddel op grote schaal worden gebruikt, niet alleen in medicinale, maar ook in de sport. Op het gebied van sport kunnen injecties worden uitgevoerd om kwalitatieve spiergroei en vetverbranding te bereiken.

Hygetropin: beschrijving van het preparaat

De werkzame stof van het geneesmiddel is groeihormoon (afgekort tot GR). Natuurlijk GH wordt hoofdzakelijk geproduceerd door de voorkwab van de hypofyse en behoort tot het aantal polypeptiden waartoe ook placenta lactogen en prolactine behoren. Structureel is het een eiwit dat bestaat uit 191 aminozuren. De secretie is niet uniform (de grootste pieken worden ’s nachts waargenomen na enkele uren na het inslapen). Met de leeftijd neemt het niveau van het hormoon aanzienlijk af en bereikt het een minimum bij ouderen.

Hygentropin (groeihormoon) is een medicijn van verschillende activiteiten, met andere woorden, als de aanbevelingen worden gevolgd, worden de injecties vergemakkelijkt door meerdere verbeteringen. Hij heeft een uitgesproken anabolisch effect in combinatie met anti-katabole. Tijdens de toepassing is er een toename in eiwitsynthese en remming van de ontleding ervan, de afzetting van subcutane vetafnames, vetverbrandingsprocessen worden verbeterd, de verhouding van de spiermassa van het op de massa aangebrachte vet verbetert.

Het effect van hoge flux kan het niveau van het basismetabolisme, in het bijzonder koolhydraatmetabolisme, ten goede verbeteren. Het effect van GH op pancreaseilandjescellen, de versterking van de absorptie van nuttige elementen, in het bijzonder calcium door botweefsel, en zelfs het immunostimulerende effect wordt in detail beschreven.

Los daarvan moet worden opgemerkt dat Hygetropin (Hygentropin 10 ED) bij kinderen en adolescenten met onontwikkelde groeizones in de botten de versnelling van lineaire groei, dat wil zeggen groei in lengte, kan stimuleren. Dit effect wordt voornamelijk gerealiseerd door de ontwikkeling van lange tubulaire botten in de ledematen (groeihormoon is niet voor niets zijn naam gekregen).

Aan de andere kant kan high-flux ook bijwerkingen vertonen. Het risico is voornamelijk te wijten aan misbruik van het geneesmiddel of de waargenomen aanleg voor het optreden van bepaalde aandoeningen. Hier zijn mogelijk: hygetropinhoofdpijn, hoge bloeddruk, anorexia, misselijkheid, zwelling en hyperglycemie. Bij langdurige overdosis met hormoon, waarschijnlijk onderdrukking van de schildklierfunctie, verminderde alvleesklierfunctie, overmatige groei van bot- en kraakbeenweefsel.

Klantrecensies Heygethropin wordt beschreven als een van de beste preparaten van groeihormoon, die veel analogen overtreft. U kunt op het Resource kennis maken met de verklaringen van ervaren atleten. Hier kunt u uw mening geven over de kwaliteit van ons werk of onze gekochte goederen. Registratie duurt niet vijf minuten.

Opslagcondities voor Hygetropin 10IU (3,7 mg): open de fles niet in een koelkast bij een temperatuur van 2-8 graden Celsius. De opslaglocatie moet buiten het bereik van huisdieren en kinderen liggen (uit voorzorg).

Haigetropine: verloop van toepassing

Geneesmiddelen op basis van groeihormoon worden veel gebruikt in de sportpraktijk als dopingmiddelen. Om te worden toegelaten kunnen ze niet alleen worden aanbevolen aan sporters voor mannen, maar ook aan vrouwen, in overeenstemming met de behoefte. De doelen van de toepassing zijn meestal om kwalitatieve spiergroei en vetverbranding te bereiken.

De loop van Hypertropin wordt meestal verlengd. De gemiddelde duur van de cursus voor sportdoeleinden is ongeveer drie hele maanden (varieert afhankelijk van de behoeften, mate van voorbereiding, indicaties en contra-indicaties voor de toepassing).

Te lang gebruik van Hygetropin wordt sterk afgeraden. Ten eerste zal het leiden tot een verhoogd risico op bijwerkingen, en ten tweede zal het lichaam ‘wennen’ aan de effecten van het medicijn, dat vol zit met consequenties. Het is belangrijk om de juiste rust te nemen voor de duur van de cursus. Dus, als je GH twee tot drie maanden hebt toegepast, neem dan een pauze (ongeveer twee tot drie maanden) om de gevoeligheid van het lichaam te herstellen.

gebruik van hygetropinWat zijn de aanbevolen hoge doseringen voor sport? Optimaal voor ervaren atleten zijn doses van ongeveer 10-15 (20) eenheden per dag. De cursus wordt gewoonlijk gestart met een minimale hoeveelheid van het medicijn, en vervolgens wordt de dosering geleidelijk verhoogd tot de vereiste om de individuele verdraagbaarheid te bepalen.

Zijn er contra-indicaties voor het gebruik van deze injecties? Ze worden niet aanbevolen voor kanker (kanker) ziekten, ernstige infectieuze laesies, met shockcondities, met de epifyse gesloten. Los daarvan moet gezegd worden dat vrouwen niet in aanmerking komen voor groeihormoon tijdens zwangerschap en borstvoeding (borstvoeding).

Ook wordt het gebruik van high-flux niet geadviseerd bij hypothyreoïdie, diabetes, intracraniële hypertensie (kan leiden tot complicaties).

Als u niet kunt beslissen hoe u Hygentropine moet gebruiken, zal het advies van de counselors helpen. Het Resource  heeft ervaren professionals in dienst en het is mogelijk om te praten met sportveteranen.