De kwestie van het verminderen van het libido en verminderde erectiele functie werd relevant na de massale distributie van steroïde supplementen bij atleten.

Opdat het gebruik van sportchemie geen schade aanricht, is het noodzakelijk te weten hoe steroïden de potentie beïnvloeden.

De belangrijkste rol in het mannelijk lichaam is toegewezen aan het geslachtshormoon – testosteron. Wanneer steroïden worden gebruikt, worden natuurlijke kunstmatige hormonen toegevoegd aan hun kunstmatige tegenhangers, resulterend in een hormonale overvulling.

Een hoog niveau aan testosteron draagt bij aan de groei van spiermassa, verhoogt de fysieke kracht, uithoudingsvermogen. In eerste instantie is het effect van steroïden op de potentie vrij gunstig. Verder gebeurt het volgende.

Bij regelmatige inname van synthetische additieven stopt het mannelijke lichaam met het synthetiseren van zijn eigen hormonen. Gedurende deze periode is de seksuele functie direct afhankelijk van de hormonen die samen met anabole steroïden worden gebruikt. Overmatig gebruik van supplementen kan leiden tot disfunctie van de klieren die verantwoordelijk zijn voor de testosteronproductie.

Erectiepillen Online Kopen

Wat is het “annulerings” -syndroom

Het syndroom van “annulering” is de reactie van het lichaam van de sporter op de stopzetting van steroïde “voeding”. Dit is een sterke afname van de spiermassa, een daling van de atletische prestaties.

Als gevolg van onjuiste afschaffing van anabole steroïden, is er een toename van cortisone, een defect van de pancreas, een afname van het niveau van androgenen, een toename van de hoeveelheid oestrogeen. Dit leidt tot gynaecomastie, haaruitval, verminderd libido.

Al deze factoren, hormonale shakes leiden tot destabilisatie van het zenuwstelsel. Depressieve gemoedstoestand, depressie, angst voor het verlies van voor altijd sportieve indicatoren kunnen uiteindelijk leiden tot verstoring en volledig ongecontroleerde inname van anabole steroïden.

Als de cyclus 1-2 maanden heeft geduurd, kan het probleem binnenkort snel worden opgelost. Nadat het niveau van synthetische hormonen is verminderd, begint het lichaam zijn eigen testosteron te ontwikkelen en zijn de functies genormaliseerd.

Als de inname van anabole steroïden lang was, was na de annulering echter een speciale post-gangstherapie noodzakelijk.

Wanneer treedt het probleem “terugdraaien” op?

De concepten rollback zijn bekend bij iedereen die ooit sportscheikunde heeft gebruikt. Dit is een scherpe daling van de spiermassa. Het gebeurt met variërende intensiteit en snelheid, maar het verwacht absoluut alle ontvangers.

Daarom is de hoofdtaak van atleten het vertragen en minimaliseren van terugslag. Het wordt opgelost door een speciale hormonale therapie. Haar professionele naam is “brug” tussen cursussen.

Bestaat uit testosteroninjecties in therapeutische doses, waardoor de totale calorie-inname wordt verminderd. Het doel van de brug is om de productie van je eigen testosteron te stimuleren.

Sport als een manier van herstel

Regelmatige lichaamsbeweging heeft een positief effect op de menselijke gezondheid, stimuleert het immuunsysteem, maakt het sterk en veerkrachtig. Lopen, zwemmen, springen helpt om het cardiovasculaire systeem te trainen, draagt bij aan de verzadiging van cellen met zuurstof.

Kracht is direct gerelateerd aan de gezondheid van mannen, daarom is het noodzakelijk om te streven naar de verbetering van het hele organisme om het te verbeteren.

Naast algemeen herstel helpt sport het niveau van geslachtshormonen te verhogen. Vooral gunstig voor de synthese van testosteron beïnvloeden krachtoefeningen, lessen in de sportschool.

Wat is het doel van het nemen van de drugs?

Eerder werden steroïde geneesmiddelen gebruikt voor medicinale doeleinden. Ze werden ingenomen door mannen met een laag testosterongehalte in het bloed. Als gevolg van het gebruik van patiënten waren de secundaire geslachtskenmerken meer uitgesproken, evenals het reliëf van de spierspieren.

Dit was de aanzet voor hun gebruik, niet alleen door atleten.

De toename van spiermassa is niet de enige reden waarom mannen anabolen nemen.

Bij gebruik van deze fondsen treden de volgende processen op:

 1. Herstel na inspanning komt sneller.
 2. Het metabole proces verandert, waardoor vetafzettingen veel minder worden.
 3. Versneld metabolisme.
 4. Een man verhoogt zijn uithoudingsvermogen en kracht.
 5. Versterkt het spierskelet.

Echter, ondanks zo’n uitgebreide lijst van voordelen van anabole medicijnen, zeggen artsen dat steroïden en potentie incompatibel zijn. Toenemende fysieke kracht, spierontspanning, een atleet verliest “mannelijke” kracht.

Turinabol is wijdverspreid gebruikt door de familie van anabole stoffen. De eerste monsters van deze stof werden geproduceerd in 1964 en na 2 jaar begonnen Duitse atleten het te gebruiken.

Turanobol toonde zijn doeltreffendheid op de Olympische Spelen van 1972 in München, toen atleten uit de DDR de 3e plaats haalden in het aantal ontvangen goud en medailles.

Sportchemie en mannelijke kracht

Het kolossale aantal uitgevoerde experimenten bevestigt het effect van steroïden op de potentie. Regelmatig overschot aan testosteron in het bloed remt het mechanisme van zijn natuurlijke vorming.

Grof gezegd ontspant het lichaam, in de overtuiging dat het niet nodig is om hormonen te produceren die al overaanbod hebben. Het resultaat van een kunstmatige onbalans is de vermindering van de testikels, de achteruitgang van de productie en kwaliteit van het sperma.

Atleten, vaak met anabole steroïden, vertoonden een verminderde erectie, gebrek aan seksueel verlangen.

Bij het nemen van turinabol en anderen zoals het, kan een man een negatief effect hebben op de potentie: verminderd libido of erectiestoornissen.

Hoe te nemen

Het is onmogelijk om de receptie te starten vóór 21 jaar, omdat schendingen van de hormonale sfeer van een groeiend organisme kunnen leiden tot een stopzetting van de ontwikkeling.

Ook bevelen trainers de opname niet aan, als het aantal (natuurlijke) spieren 50% of meer niet heeft bereikt.

Samen met anabole steroïden moet u het volgende nemen:

 • middelen die het hoge androgene effect neutraliseren;
 • hepatoprotectors om de lever te beschermen;
 • voedingssupplementen met een hoog proteïnegehalte.
 • neem geen naam, combineer verschillende soorten stoffen.

De combinatie van anabole steroïden met competente training en voeding zal minimale schade toebrengen aan het lichaam, inclusief de mannelijke kracht.

Voordat u hormonale geneesmiddelen gaat gebruiken, moet u goed voorbereid zijn en begrijpen dat het gebruik langer dan 8 maanden moet duren. Samen met steroïde medicijnen, moet je medicijnen nemen om de veranderingen in het lichaam aan te passen.

Steroïde en impotentie

Het belangrijkste gevaar voor mannelijke macht bij het gebruik van anabole steroïden is het begin van annulering of rollback: bij onjuist gekozen therapie of bij afwezigheid van medische controle kan volledige impotentie optreden.

Tijdens deze processen in het lichaam treedt een “hormonale storm” op, zowel de normale potentie als de algemene toestand van de atleet hangt af van de juiste uitgang uit deze toestanden.

Onschadelijke anabolica is een mythe die al lang door de geneeskunde wordt weerlegd, maar schade kan worden geminimaliseerd door een goede combinatie van anabole therapie, goed ontworpen workouts en een rationeel dieet.

De belangrijkste factoren die een negatieve invloed hebben op de potentie

Vroeger dacht men dat een afname in potentie optreedt met de leeftijd van een man. Dit is echter verre van het geval. Er zijn immers gevallen waarin jongeren problemen hebben met het liefdesfront.

De volgende factoren kunnen de potentie nadelig beïnvloeden:

 • Gebruik van tabaksproducten.
 • Ontvangst van alcohol.
 • Verdovende middelen.
 • Overmatige consumptie van vet voedsel.
 • Onvoldoende lichaamsbeweging.
 • De potentie verslechtert als gevolg van het gebruik van geneesmiddelen die de synthese van hormonen onderdrukken.
 • Bovendien heeft overeten een effect op de potentie.

Wat zeggen artsen

Artsen verbieden categorisch mannen om anabole steroïden te nemen in afwezigheid van speciale indicaties. In sommige situaties zal het ongecontroleerde gebruik van anabole medicijnen niet helpen bij het behalen van sportresultaten, maar alleen schade toebrengen.

Sportprestaties moeten worden gevormd op basis van harde training en de manifestaties van wilskracht en geest, en niet het gebruik van organische chemie

Voor het gebruik van steroïde preparaten, zoals “stanozolol”, is het noodzakelijk voorzichtig te zijn. Wijs alle voor- en nadelen vooraf, analyseer de mogelijke gevolgen. Ondanks de positieve reviews over steroïden, moet je ze voorzichtig behandelen.

Een deskundige aanpak en raadpleging van artsen zal helpen bij het plannen van het gebruiksschema en de duur ervan. De beste manier om een mooi figuur te bereiken, is echter de juiste voeding en oefening in de sportschool.