Kuurschema’s

CURSUSSEN EN REGIMES VOOR HET NEMEN VAN STEROÏDEN

Zowel professionals als beginners gebruiken voor het opbouwen anabolenpower van spiermassa en het vergroten van uithoudingsvermogen, power-indicatoren steroïden. En hier zijn solomogelijkheden of gecombineerde cursussen mogelijk – alles hangt af van de gestelde doelen, het niveau van de fitheid van de atleet. Voer meestal een combinatie van meerdere medicijnen tegelijk uit of verander ze geleidelijk tijdens de cyclus. Het ding is dat wanneer je verschillende middelen in het ensemble combineert of wanneer je ze verandert, de spiermassa en kracht effectiever zijn.

De eerste cursus combineert meestal anabolics. Voor professionals is de meest geschikte cursus “Three Whales”, die 3 belangrijke anabole steroïden bevat. Dit zijn steroïden, insuline en groeihormoon. Ook zijn medicijnen die actieve helpers zijn in de strijd tegen de negatieve effecten van het gebruik van “chemie” geschikt.

KLASSIEKE STEROÏDEN

 Meestal kiezen bodybuilders voor de volgende steroïden: 

1. Methandrostenolone-tabletten – methaan.
2. Injectie van testosteron.
3. Deca of nandrolon-decanoaat in injecties.
4. Injecties of tabletten van Winstrol en stanozolol.
5. Injectie boldenon en trenbolon.

De drie beste medicijnen voor een significante toename van spiermassa en kracht: 

Methaan;

Testosteron;

Deca of nandrolon.

DE BESTE COMBINATIE VAN ANABOLE STEROÏDEN

1. Testosteron met methaan.
2. Methandrostenolone met nandrolone-decanoaat.
3. Testosteron met Deca en Methaan of Stanozolol.
4. Testosteron met boldenon en methaan.
5. Testosteron met trenobolon en methaan.
6. Nandrolon met Stanozolol.
7. Oxymetholone met Winstrol.

BESTE STEROÏDE CURSUSSEN VOOR BEGINNERS

 Je kunt veel opbouwen met slechts één medicijn, het belangrijkste is om spieren te kunnen laten groeien zonder steroïden. En dankzij de ontvangst anabolenpower van één remedie wordt het mogelijk om ongeveer tien kilogram aan de roeiriemen toe te voegen. Het gaat over methaan. De optimale dosering voor beginners is dertig milligram per dag. Het belangrijkste is een goede training en voeding.

Ten eerste, tijdens de solo-cursus, moet je methaan nemen door te verhogen – voeg elke week, beginnend met tien milligram per dag, elk 5 mg toe. Te beginnen met de vijfde en zesde week, wanneer de dosering al vijfentwintig mg per dag zal zijn, verlagen we de volgende week de dosis met vijf mg. Dientengevolge, zal tegen de achtste week van het nemen van steroïden, de dosering 10 mg per dag zijn.

DE BESTE STEROÏDENCURSUS VOOR GEWICHTSTOENAME

Dergelijke cycli zullen helpen om snel spiermassa te krijgen, zonder risico voor de gezondheid.

1. Cursus combineren stanozolol en nandronol, evenals methanol en boldenon, androgene geneesmiddelen – oxymetholone en testosteron. Dit is een zeer effectieve cyclus anabolenpower die de bijwerkingen van androgeen drastisch vermindert.

anabolenpower2. Een geheel van methaan en dekken. Hier is de norm een ​​set van zes tot tien kilogram. De doseringen zijn als volgt: methaan moet elke dag tot twintig milligram worden ingenomen, het deco – tot vierhonderd mg per week. Eerste medicijn neemt een “glaasje” – verhoog eerst de dosis en verlaag deze van week tot week. Op deze manier bereikt u een gemeten en nauwkeurige toegang tot de steroïde inname cyclus. Dekinjecties zijn niet gestandaardiseerd. Ze kunnen worden gedaan vanaf de eerste dagen van de methaaninname of vanaf het midden van de cursus, en worden voortgezet na het einde van de methaaninname.

3. Het is passend om sostanon te combineren met parabolaan om spiermassa op te bouwen. In dit geval zou elke zesenzeventig milligram om de twee dagen Parabolan moeten nemen en elke week van tweehonderdvijftig tot achthonderd milligram Sustanon. Deze cursus is niet geschikt voor beginners.

4. Een ongelooflijk effect geeft het ensemble van Methane, Deca en Testosterone Enanthate. De eerste moet dagelijks twintig milligram worden ingenomen, de tweede – elke week tweehonderd milligram en de derde – wekelijks vijfhonderd mg. Maar ook voor anabolenpower beginners, taboe.

PAUZE TUSSEN KUREN MET STEROÏDEN

 Hier hangt alles af van de ernst van de steroïden die tijdens de cyclus worden ingenomen. Hetzelfde winstrolgeldt voor de indicatoren die zijn bereikt tijdens het gebruik van deze fondsen.

Gemiddeld is het interval tussen cycli gemiddeld zes tot twaalf weken. Een volledige pauze helpt het hormonale systeem te herstellen. Je zult je niet depressief of depressief voelen. Op volle snelheid zal de natuurlijke productie van testosteron werken – natuurlijk, zonder fouten.

Voor amateur-atleten, is de pauze tussen de cursussen het best gedaan voor twee maanden. Deze periode is ruim voldoende voor het volledig herstellen en verwijderen van alle werkzame stoffen van anabole steroïden.

STEROÏDEN – NATUURLIJK VOOR HET DROGEN

De meeste bodybuilders proberen een luxe lichaamsreliëf te krijgen. Om dit te doen, moet je door een cyclus gaan van steroïden nemen voor kwaliteit. Drogen is het proces van het verwijderen van vet, dat zich onder de huid bevindt. Het is dus mogelijk om een ​​indrukwekkend expressief reliëf te bereiken. In combinatie met een speciaal dieet en lichaamsbeweging creëren juist anabolenpower geselecteerde medicijnen echte wonderen.

De beste droge preparaten zijn laag-androgene middelen. Als je tijdens de cyclus testosteron hebt ingenomen met een dosering van meer dan 1000 ml per week, ga dan door met het innemen – dit zal het verlies van spiermassa kunnen omkeren.

PILLOW – DE BESTE MEDICIJNEN OM NEGATIEVE REACTIES TE BESTRIJDEN

 1. Proviron.
2. Tamoxifen.
3. HCG-gonadotrofine.In het geval van bijwerkingen bij het nemen van anabole medicijnen, zijn dergelijke middelen eenvoudig onvervangbaar.

PROVIRON

Het blokkeert de aromatisering van steroïden in vrouwelijke hormonen. Deze tool moet worden gebruikt in geval van aanleg voor aromatisering. Als je smaken in de anabolenpower loop hebt, moet je proviron in het ensemble opnemen – één tablet is voldoende op de dag.

primobolanTegen de achtergrond van het schadelijke werk van de globuline is een indrukwekkende vermindering van de effectiviteit van de cursus mogelijk, ongeveer vier weken na het begin. In dit geval zal Proviron een echte hulp zijn om de efficiëntie van de cyclus te verbeteren vanwege het blokkeren van het werk van de globuline. Eén week is genoeg om duidelijke verbeteringen in het midden van de cursus op te merken, genoeg om proviron te nemen op twee tabletten per dag.

STEROÏDEN-PROGESTOGENEN, HUN COMBINATIES

 Het is een tamelijk nuttig hormoon dat eetlust opwekt en water vertraagt, dat het centrale zenuwstelsel sussend beïnvloedt. Maar het kan ook schadelijk zijn – leidt tot gynaecomastie, vet wordt opgeslagen door het vrouwelijke type, een zwakke erectie wordt waargenomen. Voor de negatieve effecten van progesteron zijn oestrogenen noodzakelijk. Van de belangrijkste anabolenpower progestagenen moet het volgende worden toegewezen:

1. Nandrolon.
2. Trenobolon.
3. Oxymetholone.

PROGESTANTEN – BESTRIJDING VAN BIJWERKINGEN

 1. Gebruik nandrolon en tenobolon, evenals oxymetholone in combinatie met niet-aromatiserende steroïden – primobolan, winstrol en turinabol.
2. Wanneer u testosteron en zijn analogen gebruikt, is het noodzakelijk om de aromatisering met proviron en arimidex te blokkeren. Dit zijn anabolenpower effectieve anti-smaakstoffen.
3. Gebruik stanozolol.