MASTER GYM FITNESS STOEL

Deze Master Gym Fitness Stoel is ideaal voor mensen die zitten en willen bewegen, zitten en bij uitstek geschikt zijn voor mensen die fit willen blijven. Oefening met de Master Gym simulator zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten in de bovenste en onderste gevallen sterk en elastisch blijven. De beweging zal ook bijdragen aan het verbranden van calorieën en daardoor uiteindelijk afvallen. Vooral als het weer slecht weer is en je kunt er niet veel uitkomen, is dit het perfecte apparaat om ver genoeg te bewegen.

HOE WERKT DE HOUSHOLD MASTER GYM

In feite is het heel eenvoudig. Je zit op een stoel en plaatst je voeten en handen op de juiste plaatsen en begint te bewegen. De beweging van de handen en voeten begint de bloedcirculatie en je versterkt de spieren in je lichaam. Het is dus eigenlijk een cardio- en krachttraining in één.

Omdat u in één vloeistofstroom beweegt, kunnen uw gewrichten worden geëlimineerd en neemt het risico op master gym simulatorverwonding af. De bewegingen die je kunt maken met het hoofdcentrum zijn zo gemaakt dat het ook helpt om de balans en positie te verbeteren.

De hele stoel kan volledig naar uw wens worden aangepast. De knoppen zijn verstelbaar en de hoogte en weerstand kunnen voor iedereen afzonderlijk worden aangepast. Door de weerstandsbanden kun je een hardere training maken, zodat je spieren en gewrichten nog sterker worden. De pedalen bewegen in 3 richtingen voor een effectievere training.

Houd er rekening mee dat het maximale toegestane gewicht in de mastersimulator 120 kilogram is. Als je zwaarder bent, moet je de Master Gym niet gebruiken voordat je gewicht verliest.

De master-gym is zeer geschikt voor ouderen om te blijven bewegen. Elke dag om de 20 minuten bewegen bevordert een gezonde levensstijl en een dunnere manier om ouder te worden. Met behulp van deze fitnessstoel kunt u tijdens het zitten oefeningen doen. Dit betekent dat u niet het risico loopt gewond te raken of gewond te raken. De gewrichten worden opgeslagen zodat ze niet slechter dan nodig zijn.

ERVARING MET MASTER GYM

Onlangs, meer en meer populaire stoelen voor fitness. Iedereen wil blijven bewegen, jong of oud zijn. Toen we de  Master Gym eenmaal probeerden, kwamen we tot de volgende conclusie.

Zoals eerder is het product zeer geschikt voor mensen die erg thuis zijn en iets ouder zijn. Als je bijvoorbeeld last hebt van je rug en je kunt niet lang lopen of staan, is dit echt een manier om in beweging te blijven. Bands van master gym fitness stoelweerstand veroorzaken geen vreemde bewegingen, wat tot andere verwondingen kan leiden. Je blijft de oefeningen op de juiste manier uitvoeren, zoals het hoort, en het lichaam traint hard en wint kracht.

Met de beloofde training van 10 minuten per dag zul je het niet volledig in mijn ogen krijgen. Begin goed met 10 minuten, maar bouw het voor ongeveer 20-25 minuten. Op dit moment train je je lichaam liever en houd je spieren.

Als je een grotere fysieke vorm wilt creëren dan raad ik je aan om iets langer te trainen, maar maak het rustig. Probeer een training van 40 minuten te voltooien. Het gebruik van fitness stoel maakt niet uit hoeveel je traint, ook al train je 40 minuten met lage intensiteit, het is goed genoeg om een ​​staat te creëren. Vooral op hogere leeftijd.

85% van de mensen met een fitness stoel bij hen thuis geven 4 of meer sterren met een maximum van 5 sterren.

Welke simulatoren moeten worden vermeden?

De simulator voor quadriceps

Als je je vierkoppige spieren groot en sterk wilt maken, is het het beste om op squats of lunges te letten . Immers, de simulator voor dit deel van de voet blokkeert het kniegewricht en kan letsel veroorzaken.

Verticale bankdrukken op schouders

Tijdens de beweging wordt de rug geblokkeerd, bovendien is de amplitude van beweging voor beide handen hetzelfde. Dit heeft ook een slecht effect op de wervelkolom. Het is fitness stoel beter om de handen onafhankelijk van elkaar te laten bewegen (kies de gebruikelijke halterdruk omhoog).

Smith Machine

Als je squats veilig en effectief wilt uitvoeren, doe het dan niet in de auto van Smith. Omdat de balk zich in hetzelfde vlak bevindt, geeft dit een grote belasting op de rug en de onderrug, omdat er geen natuurlijke beweging van de rug is. Hoewel het vermeldenswaard is dat de simulator van Smith niet zo slecht is. U kunt bijvoorbeeld de stangrails achterin gebruiken of deze gebruiken als u geen partner hebt om te verzekeren en het gewicht van de balk onbeduidend is.

Torso Rotator

gebruik van fitness stoelHet is maar een nachtmerrie. Draaien in de zijkant van de simulator kan leiden tot ernstige schade aan de schuine spieren. Het is beter voor hen om de gebruikelijke liften op de pers te gebruiken met een draai opzij.

Simulator voor gastrocnemius-spieren

Hoewel je na de lessen in deze simulator een aanzienlijke toename fitness stoel in je kuiten kunt zien, heeft hij toch een aantal nadelen. De bovenste balken drukken krachtig op de wervelkolom en veroorzaken de kromming ervan. Het is beter om kalveren te versterken en te laten groeien met plyometrische oefeningen (springoefeningen) of op een fiets.

Trainingsapparaat voor de binnenkant van de dij

Deze machine veroorzaakt een sterke rek in de lies en beschadigt de dijspieren, wat grote problemen kan veroorzaken. Om effectief deze gebruik van fitness stoel spiergroep te pompen, probeer squats, lunges en stepping-oefeningen.

Zitbank

Deze machine is voor de lui. Hoewel deze simulator in principe niet gevaarlijk is, als hij correct wordt uitgevoerd, maar het voordeel ervan is twijfelachtig, omdat het om een ​​heel klein deel van de borstspieren gaat. Met andere woorden, je verspilt je tijd. Gebruik de goede oude bankdrukken beter.

Draaien op de pers zitten

Er is zo’n simulator. Vermoedelijk versterkt het de buikspieren, maar heeft het in feite weinig effect op hun kracht en bovendien kan het leiden tot onbalans en een slechte houding.

Nou, dat is waarschijnlijk alles. Nu weet je welke fitness stoel simulators meer kwaad dan goed doen. Onthoud ze en probeer ze te vermijden. Veel succes!