Melanotan II

Melanotan 2 is een peptide gemaakt in het Amerikaanse laboratorium om melanotan kopen huidkanker te bestrijden. Melanotan 2 is een synthetisch analoog van melanocortine (een stof die vrijkomt in het lichaam voor de regulatie van melaninesynthese, daarnaast bepaalt het de mate van huidtan). Behalve het vermogen van de huid om te zonnebaden, heeft het de tot expressie gebrachte eigenschappen van afrodisiacum, wat in onderzoeken herhaaldelijk is bewezen.

Bij de initiële ontwikkeling van het medicijn voor de bescherming van de huid tegen ultraviolette stralen door middel van verhoogde productie van het melaninepigment, werd de instabiliteit van het melanocortinemolecuul gevonden. Verder werd de stof verbeterd, na een groot aantal experimenten melanotan kopenwerd een peptidevorm van [Nle4, D-Phe7] -a-MSH gevonden, die 100 maal krachtiger bleek te zijn dan natuurlijk melanocortine. Later werd het gepatenteerd als een peptide Melanotan 2.

Na de ontwikkeling in 1996 werden de eerste menselijke onderzoeken uitgevoerd. Jonge mannen kregen Melanotan 2 in de hoeveelheid van 5 injecties onder de huid. Doses werden klein gebruikt. Volgens de resultaten van deze studie werd het effect van het medicijn op het lichaam gevonden in de vorm van het verbeteren van de kwaliteit van zonnebrand, de melanotan kopen huid beter gebruind en werd donker. Een paar jaar later werd een ander onderzoek uitgevoerd om het effect van het Melanotan 2-peptide op patiënten met erectiestoornissen te bepalen.

De dosering van melanotan was 0,025 mg per kg lichaamsgewicht. De studie wees uit dat het gebruik van het medicijn erectiestoornissen elimineert, zelfs als de redenen voor het optreden ervan een mentaal karakter hebben. In de toekomst bevestigden meerdere experimenten het effect van het medicijn op het verbeteren van de kwaliteit van de erectie en het verhogen van het libido.

Hoe te gebruiken?

Dosering en gebruiksfrequentie

De juiste dosering voor melanotan 2 (MT2) is 1 mg per dag per 100 kg lichaamsgewicht . De resultaten verschijnen geleidelijk binnen 1-3 weken. Melanotan 2 moet dagelijks worden gebruikt totdat de gewenste kleurtint is bereikt. Om de pigmentatie te versnellen, moet u 3 keer per week zonnebaden (in de zon of naar het solarium gaan).

Na het bereiken van de gewenste tint van bruin frequentie en de dosering wordt verlaagd tot 1-2 keer per week 1 mg (voor sommige mensen om het bereikte niveau te handhaven gewoon zonnebaden 1-2 keer per week).

Vergeet niet – hoe meer je je huid UV-straling (zonnedek, de zon) bloot te leggen bij melanotan kopen het ontvangen van MT2, hoe dieper en donkerder de uw tan (MT2 stimuleert de aanmaak van melanine het lichaam, en dus de huid donkerder in reactie op, in plaats van het branden van UV-straling).
Het beste effect van MT2 wordt bereikt door huidcontact met UV-straling of zonlicht. Als u zonnebrand op de zon of in een zonnedek wilt uitsluiten, waarbij alleen de ontvangst MT2 wordt beperkt, wordt het effect niet zo uitgedrukt.

Hoe een dosis Melanotan bereiden?

Er zijn twee manieren om MT2 te gebruiken – neusspray en injectie.
melanotanInjectie MT2 in zijn snelheid en pijnloze injectie is vergelijkbaar met die duizenden mensen met diabetes zelf doen elke dag. Prik maakte een dunne naald insulinespuit in het vetweefsel van de buik (kan in de billen of been). Het mengsel mag alleen worden bereid met speciaal steriel injecteerbaar water. Het wordt ten strengste aanbevolen om niet-steriel water uit een fles of uit een kraan te gebruiken.

Bij gebruik van Melanotan 2 (10 mg) per injectie: er wordt 2 ml steriel water gebruikt. Met deze verhouding van de oplossing is de dagelijkse dosis als volgt:

* 100 kg (lichaamsgewicht) – 1 mg per dag (“20” op een insulinespuit of een oplossing van 0,2 ml)

* 75 kg (lichaamsgewicht) – 0,75 mg per dag (“15” op een insulinespuit of 0,15 ml oplossing)

* 50 kg (lichaamsgewicht) – 0,5 mg per dag (“10” op een insulinespuit of 0,1 ml oplossing)

Op welke manieren kan Melanotan worden opgelost bij het bereiden van een injectie?

* Bacteriostatisch water
* Zoutoplossing (Nacl)
* Steriel water

Melanotan is een werkzame stof met een peptidebinding, die de melanineconcentratie in het lichaam verhoogt. Melanine is op zijn beurt verantwoordelijk voor de schaduw van de huid en de reactie van het lichaam op zonnebrand. Er zijn melanotan kopen twee modificaties van het peptide: Melanotan 1 en Melanotan 2. Hun verschil zit alleen in de kracht van de actie. Aangezien melanotan 2 veel effectiever is, wordt het vaker gebruikt.

Voors en tegens van Melanotan Spray

Melanotan-spray heeft, net als alle andere peptidegeneesmiddelen, zijn voor- en nadelen. Uiteraard moeten goede medicijnvoordelen meer dan een van de tekortkomingen dekken. Het is deze situatie die in dit geval wordt waargenomen.

Voors van gebruik:

 1. De uniformiteit. Spray trekt niet alleen bruin, maar verdeelt het ook gelijkmatig door het lichaam.
 2. Resistance. Looien, verkregen met het gebruik van peptide, duurt 3-4 maanden langer dan gebruikelijk.
 3. Gebruiksgemak. Velen die de injectievorm eerder hebben gebruikt, zijn overgeschakeld op neusspray. Dit wordt beweerd door het feit dat deze vorm van het medicijn veel handiger is en geen extra tijd vereist voor toepassing.
 4. Wetenschappers hebben bewezen dat melanotan de eetlust vermindert. Dit is dus ook een geweldige manier om niet alleen te bruinen, maar ook om een paar extra kilo’s kwijt te raken.
 5. Verhoogde concentratie van melanine zorgt voor een soort huidbescherming melanotan kopen tegen de schadelijke effecten van ultraviolette straling. Het gebruik van een spray kan niet in de zon worden gebrand.
 6. De fabrikant verklaart dat hun spray bepaalde huidziekten voorkomt en ook de ontwikkeling van huidkanker tegengaat.

melanotan spray

Nadelen van gebruik:

 1. De mogelijkheid van allergische reacties.
 2. In vergelijking met de injectievorm verliest de spray enigszins de sterkte van de kleurtint.
 3. De spray heeft een korte houdbaarheid.
 4. Melanotan in de vorm van neusspray is veel duurder dan in de vorm van injecties.

Ondanks deze kleine nadelen is het de spray die het populairst is bij kopers.

Bijwerkingen en veiligheid

Een aantal klinische studies hebben aangetoond dat het risico op bijwerkingen bijna nul is. In ieder geval moeten ze worden gelezen.

De vaak voorkomende bijwerkingen van het gebruik van Melanotan Spray zijn onder andere:

 • ontstekingsprocessen op het oppervlak van de huid;
 • de vorming van nieuwe moedervlekken;
 • gebrek aan eetlust;
 • depressieve stemming;
 • moe voelen;
 • misselijkheid.

Om risico’s te minimaliseren, overschrijdt u de dosering en het aantal recepties niet.

Als bijwerkingen verschijnen, zelfs met het juiste gebruik van het medicijn, dan is het noodzakelijk om de dosis van het medicijn te verlagen. Als melanotan kopen dit niet helpt, stop dan met de cursus en raadpleeg een arts.