Methylfenidaat 10mg

Methylfenidaat (methylester van fenyl ((a) -piperidylazijnzuurhydrochloride) is een methylfenidaat kopen synthetisch stimulerend middel. Chemische formule (C14H19NO2).

Handelsmerken geneesmiddelen op basis van methylfenidaat (Ritalin, Merida, modafinil centedrine, methylphenidatum, centedrin, Rilatine, methylphenidati hydrochloridum, methylfenidaat hydrochloride).

Het geneesmiddel wordt gebruikt als een milde psychostimulant in asthenie, vermoeidheid, bij de behandeling van ADHD, evenals de onderdrukking van het zenuwstelsel. Vanwege de bijwerkingen in veel landen teruggetrokken uit de circulatie van medicijnen.

Slang naam van methylfenidaat: Diet pillen, slimme pillen, pillen voor vitaliteit, vitamine P, bedelaars, vitaminen, cocaïne voor kinderen.

Over de effecten van methylfenidaat (Ritalin) is vergelijkbaar met amfetamine en cocaïne , maar heeft een minder sterk stimulerend effect en minder effect op de perifere adrenerge sistemy.Iz het feit dat het vaak wordt gebruikt voor de methylfenidaat 10mg kopen behandeling van ADHD bij kinderen is het ook wel cocaïne kinderen . Vanwege de algemene beschikbaarheid van Methylfenidaat tot voor kort, hebben drugsverslaafden hem ook niet genegeerd.

Gevolgen van het gebruik van methylfenidaat:

Het mechanisme van het fysiologische effect van methylfenidaat is niet onderzocht tot het einde. Er methylfenidaat kopenwordt aangenomen dat het geneesmiddel activeert de cerebrale cortex, door de concentratie van extracellulaire dopamine. Dit verhoogt de concentratie van norepinephrine en veroorzaakt een stimulerend effect. Dit verklaart ten dele het antidepressieve effect van methylfenidaat.

Bij het ontvangen van doses hoger dan therapeutische, Methylfenidaat is veranderlijk agressief gedrag, hallucinaties, prikkelbaarheid, paniek, psychose (zelfmoord), verwijde pupillen, en substantiële doses kunnen convulsies en de dood tot gevolg hebben. Complicaties die voortvloeien methylfenidaat kopen uit het gebruik van ritaline (methylfenidaat) zijn het gevolg van onoplosbare excipiënten die in tabletten worden gebruikt. Bij langdurig gebruik worden nieren, lever en longen vernietigd , onomkeerbare schade aan de bloedvaten treedt op, resulterend in beroertes, hersenschade, mogelijke epilepsie en vernietiging van het netvlies.

Regelmatige inname van methylfenidaat veroorzaakt vooral psychische afhankelijkheid . Het constante gebruik van het medicijn in grote doses leidt ook tot de ontwikkeling van tolerantie en fysieke afhankelijkheid ervan. Het ontwenningssyndroom (onthouding) komt tot uiting in apathie, verhoogde slaapduur, depressie en prikkelbaarheid.

Tekenen van gebruik van methylfenidaat:

  • Voordat het geneesmiddel waargenomen: onderdrukt de eetlust, meer focus en aandacht, euforie, misselijkheid, slapeloosheid, angst, en soms opgewonden, verergering van de symptomen.
  • In geval van een overdosis drugs mogelijk convulsies, hyperthermie, tachycardie, hallucinaties, hyperexcitatie, emotionele instabiliteit, mydriasis (pupilverwijding sterk), epileptische aanvallen en hoofdpijn.
  • Als overdosering meerdere malen – intense hallucinaties, vergelijkbaar met hallucinaties cocaïne, arteriële hypertensie, intracraniële bloeding, de vernietiging van de bloedvaten en de schade aan de hersenen. Dood is mogelijk.

Uit de geschiedenis van Methylfenidaat:

1944 – synthese van methylfenidaat.
In 1961 vestigden artsen uit verschillende steden in de Verenigde Staten de aandacht op het feit dat methylfenidaat kinderen met ADHD helpt, maar het is veel minder waarschijnlijk dat ze bijwerkingen veroorzaken dan benzedrine.

In 1963 is Ritalin (methylfenidaat), voorgesteld door Ciba-Geigy voor de methylfenidaat kopen behandeling van ADHD, officieel toegestaan voor gebruik.
Van 1992 tot 2000 is het aantal kinderen met stimulerende middelen in verschillende landen tientallen en honderden keren toegenomen.

rilatine

In 2002 constateerde de Parlementaire Assemblee van de Raad van Europa de hoge legale consumptie van methylfenidaat in België, Duitsland, IJsland, Luxemburg, Nederland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

In 2006, het Amerikaanse Congres hoorzittingen gehouden op Ritalin, waar de ouders van zelfmoord waren kinderen, en kinderen hebben hun gezondheid verloren.

Om Methylfenidaat op heden en enkele andere landen. Uit de circulatie genomen van drugs, maar in sommige landen (zoals in de VS) wordt gebruikt voor de behandeling van Attention Deficit Hyperactivity Disorder.
Onlangs heeft het gebruik van Ritalin (methylfenidaat) kreeg een massa-karakter – het op grote schaal werd verbruikt de studenten, op grond methylfenidaat kopen waarvan het bijdraagt aan de concentratie tijdens de pre-voorbereiding op het examen. Wat het langetermijneffect van een dergelijk initiatief kan zijn, is nog onbekend.