MIAMI LIFE FITNESS TRAMPOLINE – VROLIJKE WORKOUTS

Ontdek een geheel nieuwe manier om iets leuks voor je Fitness te doen. hier fitness trampoline is onze Fitness Trend van het jaar naar een nieuwe dynamische Fitness Trampolinen-vriendelijk en intens
en in combinatie met Music Power brengt veel plezier! voor Trampoline Training zijn meer dan 400 spieren bonenprucht. Daarom verschillende delen van het lichaam die duurt en uithoudingsvermogen, coördinatie en balanstraining.

Daarnaast: 10 minuten trampoline, effectief 30 minuten, joggen, trainen en in één uur mogelijk tot 1200 verbrennen. calorieën kun je nu profiteren van de geweldige Trainingseffekten met Miami Life Fitness Evolution! Dankzij de speciale constructie met stevig en leuning-schokdempersysteem, is het ideaal voor uw eigen persoonlijke fitnesstraining thuis! met anti-slip springmat:

fitness springt op de trampolineProductdetails: 

 • Stabiele frameconstructie gemaakt van geanodiseerd staal
 • schok Speciale veersteunpoten met Antirutschverkleidung voor veilige staat
 • Maximaal limiet voor gebruikersgewicht: 120 kg Grootte / diameter: 100 cm
 • verstelbare handgreep: 70-108 cm, diameter van het springgebied: Diameter 88 cm

Beschouw
de trampoline is gedemonteerd en geleifert zal worden gemonteerd.

Wat is fitness springen?

Springfitness is een bijna fitness trampoline revolutionair fitnessprogramma waarbij ronde trampolines met handvatten worden gebruikt. Deze knowhow vond snel de fans en won het vrouwelijke vertrouwen.

Meer dan tweehonderdvijftig officiële centra zijn wereldwijd geopend, training en herscholing voor instructeurs wordt uitgevoerd en hun kwalificaties verbeteren. Dit type fitness is pas recentelijk verschenen, maar de technieken zijn al begonnen te verbeteren.

De lessen zijn gebaseerd op aerobe training.

Het programma is geschikt voor mensen van alle leeftijden, het belangrijkste is om de belasting correct te berekenen.

Springen is leuk springen voor vurige muziek. Rijdend is het onmogelijk om te stoppen. Hierin lijkt hij erg op de zumba (over deze dans “Mooi en succesvol” in detail verteld ) en zelfs op de een of andere manier kan hij van hem een wedstrijd maken.

Tijdens de lessen verbrandt u calorieën, neemt het gewicht af en neemt de stemming fitness trampoline veel meer toe dan u kunt springen.

Vanwege het vermogen van de trampoline om te absorberen, wordt een watereffect gecreëerd, dat het lichaam naar buiten schijnt te duwen. Deze functie verlicht de spanning van de taille en gewrichten, en in feite zijn ze het meest vatbaar voor gevaar tijdens het sporten.

Typisch duurt een sessie 55 minuten, waarvan 35 minuten cardio-laden en 20 minuten stroom. Daarnaast worden stretch- en balansoefeningen geïntroduceerd.

Is het echt om af te vallen door deel te nemen aan springfitness? Beoordelingen erover gaan positief. Om het effect te voelen, moet je drie keer per week trainen, bij voorkeur om de andere dag.

Het effect van fitness springt op de trampoline

Het belangrijkste kenmerk van springen is gemak. Stel je eens voor dat 20 minuten plezierspringen het hele uur van de gebruikelijke slopende conditie op de stap vervangen! Ook zulke vrolijke trainingen garanderen:

 • Gewichtsvermindering;
 • Activering van de uitwisselingsprocessen;
 • Versterking van de knie- en enkelgewrichten;
 • Voorkomen van platte voeten;
 • Verhoogde spierspanning;
 • Training van het vestibulaire apparaat.

Heeft fitness op de trampoline contra-indicaties?

Ondanks het feit dat de trampoline voor fitness geschikt is voor bijna iedereen, zijn er onder deze “allen” mensen die gecontra-indiceerd zijn in dergelijke oefeningen.

Dus, het weigeren van fitness trampoline springen wordt aanbevolen voor mensen die lijden aan chronische infectie, ontsteking, die is overgegaan in de acute fase, hart- en vaatziekten en epilepsie. Onthoud je van springen als mensen met tumoren, glaucoom, problemen met het ademhalingssysteem of het bewegingsapparaat.

Springfitness op trampolines: basisoefeningen

Vóór het begin van de training, evenals vóór elke andere training, is het noodzakelijk om een warming-up uit te voeren (ongeveer 10 minuten). En daarna kun je al op de trampoline klimmen.

De sympaty.net-website raadt u aan om klein te beginnen, hoewel de oefeningen eenvoudig lijken, maar elke vorm van sport vereist voorzichtigheid.

 • Stretching. Voor beginners is het genoeg om te stuiteren, je benen te trekken en ze naar de zijkanten te spreiden. Voor meer ervaren jumpers is er een meer gecompliceerde fitness trampoline versie, je moet ook met je vingers naar de tenen reiken.
 • Coördinatie en balans. Handen worden langs de romp gespannen en sprongen beginnen (laag). Om op de fitness trampolinetrampoline te landen, heb je het volledige oppervlak van de voeten nodig. Als je in de lucht blijft, moet je proberen je teen te trekken. Nadat je je vertrouwd begint te voelen op de trampoline, kun je beginnen vliegen te maken met je handen.
 • Sed. Deze oefening is gericht op de pers en de spieren van de handen. Zittend, moet je achterover leunen in je armen en springen. De rug blijft dus recht, hij mag iets naar voren afwijken.
 • Versterking van de spieren van de heupen en benen. Na het springen, buig één been en neem het opzij, en neem de tweede rechte lijn naar de andere kant.
 • Oefeningen voor de pers. Fitness springen op de trampoline is misschien niet zo gewoon. Het is noodzakelijk om op handen en voeten te staan ​​en door op de trampoline te duwen, op te springen en armen en benen in de lucht te spreiden. Land op het rooster je buik (wees niet bang, het doet geen pijn). Nadat u de trampoline heeft aangeraakt, neemt u de beginpositie in en oefent u de spieren van de pers.
 • Een eenvoudige oefening. Pak de leuningen vast en trek afwisselend uw benen naar de borst, buig ze in uw schoot. Het raster zal fungeren als een elastische ondersteuning. Besteed aandacht aan het feit dat in deze oefening de spieren van de buik fitness trampoline betrokken waren.

Fitness op de trampoline: beoordelingen

 • Zodra ik hoorde over fitness springen, besloot ik onmiddellijk om het te proberen, aangemeld bij een vriend. Al vanaf de eerste les was ik opgetogen. Allereerst, veel mensen die op dezelfde golf op jou zijn afgestemd, ten tweede om de oefeningen heel gemakkelijk uit te voeren, vond ik zo leuk dat ik meteen een jaarabonnement op het fitnesscentrum kocht.
 • Tot mijn moeder van 45 jaar ziet ze er erg jong uit en probeert ze zichzelf in de gaten te houden. We renden samen, maar toen hoorde ik van springen en nodigde haar uit om het te proberen. Ze zei dat ze helemaal niet moe was, ze vond het echt leuk. In tegenstelling tot mijn moeder had ik geen ideaal figuur, omdat ik nog steeds worstelde met de postnatale maag. Dus, hier hebben de sprongen op de trampoline mijn figuur perfect gecorrigeerd, ik verloor 4 kg in 2 weken.
 • Over het algemeen is het idee erg goed. Maar het is duidelijk dat dit soort fitness recentelijk is verschenen, de bewegingen eentonig zijn, ze hebben hetzelfde herhaaldelijk herhaald. Hoewel er al fitness trampoline masterclasses worden gegeven, wordt deze nog niet volledig bereikt zoals de onze. Na verloop van tijd denk ik dat alles zal komen.