Nitrazepam 5mg

Nitrazepam is ontworpen als een kalmerend middel met sterke slaapmiddelen. Het nitrazepam kopen geneesmiddel behoort tot de groep van de benzodiazepines, het heeft anxiolytische, anticonvulsieve en spierverslappende effecten. Het wordt gebruikt in de neurologie, psychiatrie, Narcologie voor de verlichting van convulsies, neurosen, ontwenningsverschijnselen, slaapstoornissen, encefalopathie, slaapwandelen en schizofrenie.

FARMACOLOGISCHE WERKING

Het hypnotische uit de groep van benzodiazepines. Heeft een uitgesproken hypnotisch effect, evenals anxiolytisch, sedatief, anticonvulsief en centraal spierverslappend effect. Het werkingsmechanisme is geassocieerd met een verhoogd remmend effect van GABA in het centrale zenuwstelsel door de gevoeligheid van GABA-receptoren voor de mediator te vergroten als een gevolg van stimulatie van benzodiazepine-receptoren. Verhoogt de diepte en duur van de slaap. Slaap treedt nitrazepam kopen meestal 20-40 minuten na inname op en duurt 6-8 uur. Het vermindert de “snelle” slaapfase matig.

WAT IS NITRAZEPAM, OORSPRONG, GESCHIEDENIS

Naast de werkzame stof nitrazepam, omvat de samenstelling van het geneesmiddel povidon, lactose, magnesiumstearaat, talk, primogel. Het geneesmiddel is verkrijgbaar in tabletvorm, de tabletten nitrazepamzijn plat, langwerpig, bol. Ze hebben een witte kleur met tinten geel en groenig. In één blaster zijn er 10, in de verpakking kunnen er 20 tot 50 tabletten of 2-5 blasters zijn. Wanneer ingeblikte tabletten in placers worden verpakt, zijn er 20 of 50.

Nitrazepam – een kalmerend middel, waarvan het belangrijkste doel – om een ​​kalmerend effect te verschaffen. Addicts gebruiken om de toestand van het breken van te verlichten, alcoholisten verwijderen hun angst tijdens de kater, maar dit moet gebeuren onder medisch toezicht, omdat de drug veroorzaakt vaak vreemd gedrag, en andere bijwerkingen.

Tranquilizers zijn verschenen sinds 1951, de eerste was gesynthetiseerd meprobomat. Toen kwamen nieuwe middelen, waaronder Nitrazapam. Zijn farmacologische geschiedenis begint met de jaren 60, en hij heeft een uitgesproken psychotroop effect. Het was het psychotrope effect dat nitrazepam kopen leidde tot het gebruik als medicijn.

GENEESMIDDELINTERACTIES

Bij gelijktijdig gebruik met geneesmiddelen die een deprimerend effect hebben op het centrale zenuwstelsel, met ethanol, ethanolbevattende geneesmiddelen, neemt het remmende effect op het centrale zenuwstelsel toe.

Bij gelijktijdig gebruik met anti-epileptica is wederzijdse verbetering van toxische effecten mogelijk.

Met het gelijktijdig gebruik van nitrazepam wordt de werking van antihypertensiva versterkt.

Bij gelijktijdig gebruik met oestrogeenbevattende orale nitrazepam kopen anticonceptiva neemt de concentratie van nitrazepam in het bloedplasma toe.

Met het gelijktijdige gebruik van probenecide kan de glucuronidebinding van nitrazepam verstoord worden, wat leidt tot een verhoging van de concentratie in het plasma en vanwege het toegenomen therapeutisch effect is het mogelijk om overmatige sedatie te ontwikkelen.

Bij gelijktijdig gebruik met rifampicine neemt de uitscheiding van nitrazepam uit het lichaam toe.

Bij gelijktijdig gebruik met cimetidine neemt de concentratie van nitrazepam in het bloedplasma toe, wat gepaard kan gaan met een toename van sedatie. Misschien vertraagt het levermetabolisme van nitrazepam. Dit kan leiden tot verlenging van T 1/2 nitrazepam en bij langdurig gebruik – een verhoging van de concentratie ervan in het bloedplasma.

SPECIALE INSTRUCTIES

Het moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij ernstig ademhalingsfalen, obstructieve longziekte, ataxie, slaapapneu, ernstige leverfunctiestoornissen.

Bij langdurig gebruik is het mogelijk om drugsverslaving te ontwikkelen.

Tijdens de behandelingsperiode geen nitrazepam kopen alcohol drinken.

Beïnvloeding van het vermogen om voertuigen te besturen en mechanismen te beheren

Tijdens de behandelingsperiode is het noodzakelijk om af te zien van het aangaan van potentieel gevaarlijke activiteiten die meer aandacht en snelle psychomotorische reacties vereisen.

EFFECTEN OP HET LICHAAM

Verdovende middelen voor geneesmiddelen worden wanneer een persoon, die ze neemt, verder gaat dan de therapie, en probeert bijwerkingen te krijgen, waaronder euforie. Als u de therapeutische dosis van het geneesmiddel overschrijdt, kunt u gemakkelijk een toename van de stemming bereiken en een verandering in de waarneming van de wereld. Onder invloed van het medicijn, nitrazepam kopen verschijnt een persoon licht, hij voelt zich gelukkig.

nitrazepam kopen

Het effect van Nitrazepam gaat gepaard met de volgende effecten:

 • anti-angstactie;
 • eliminatie van convulsies, spierontspanning;
 • kalmerende en hypnotiserende actie.

Om de hierboven genoemde positieve veranderingen in de toestand van de patiënt te ontvangen, is het noodzakelijk om het medicijn strikt volgens het schema aanbevolen door de arts te nemen. Misbruik van het medicijn leidt tot het tegenovergestelde effect. En de poging tot frequent gebruik van Nitrazepam veroorzaakt de ontwikkeling van een verslaving, waarvoor behandeling nodig is.

HOE ONTSTAAT DE AFHANKELIJKHEID VAN NITRAZEPAM?

Het mechanisme van het verschijnen van hunkering naar Nitrazepam en de ontwikkeling van afhankelijkheidskenmerken voor drugsverslaving. Eerst probeert de patiënt zijn toestand te verlichten, bijvoorbeeld tijdens stress of om uit de drinkbak te komen, dan kan hij niet zonder kalmerende middelen. Om gemak, een goed humeur en een gevoel van geluk te  nitrazepam kopen bereiken, moet hij de dosis constant verhogen.

De stap van het verhogen van de dosering wordt gekenmerkt door een bepaald algoritme:

 1. Een lage dosisinname is van 2,5 mg tot 10 mg, een vergelijkbare dosis helpt om in slaap te vallen en wordt een paar uur voor het slapen gaan ingenomen.
 2. De maximale therapeutische enkele dosis voor volwassenen is 20 mg.
 3. Als een anxiolytisch en anti-epileptisch middel wordt tweemaal en driemaal per dag gedurende 5-10 mg genomen;
 4. De maximale dagelijkse dosis is maximaal 30 mg.

TEKENEN VAN CONSUMPTIE

De aanwezigheid van afhankelijkheid van Nitrazepam wordt bewezen door bepaalde staten die voor anderen vrij duidelijk zijn:

 • gebruik van nitrazepameuforie;
 • slaperigheid en apathie;
 • agressie in gedrag en in communicatie;
 • stemmingswisselingen;
 • geheugen dips;
 • desorganisatie op het werk en thuis.

De fysieke manifestaties van afhankelijkheid zijn:

 • loopinstabiliteit en instabiliteit in staande positie;
 • veranderingen in de huid – huiduitslag en blaren;
 • vaak stupor.

In ernstige gevallen van coma, nystagmus en spraakverstoring tot absolute onduidelijkheid.

GEVOLGEN VAN GEBRUIK

Schadelijke effecten van drugsmisbruik kunnen somatische ziekten veroorzaken. Deze omvatten dermatitis, een verlaging van de nitrazepam kopen druk en ernstiger – longontsteking, nierfalen. Een levensbedreigende complicatie van nitrazemische intoxicatie is longoedeem.

Bij het veranderen van de psychologische status wordt episodische agitatie waargenomen, gevolgd door slaperigheid, affectieve reacties, veranderd bewustzijn. Het ontwenningssyndroom gaat gepaard met dezelfde verschijnselen als waar dit medicijn voor zorgt – angst en stress, een persoon kan gedurende meerdere dagen niet slapen.

KAN IK IN MIJN EENTJE STOPPEN? BEHANDELING VAN AFHANKELIJKHEID VAN NITRAZEPAM

Zelfbeëindiging van gebruik wordt bemoeilijkt door het feit dat de afhankelijke persoon zichzelf niet ziek acht. Dit is typerend voor alle patiënten met drugsverslaving. De praktijk leert dat alleen naar de narcologische kliniek gaan helpen om verslaafd te raken. Het is niet alleen nodig om het lichaam te reinigen met behulp van druppelaars, maar ook om nitrazepam kopen rehabilitatiemaatregelen uit te voeren, waarvan het doel is om drugs in principe te ontkennen.