Testo Tabs

Methyltestosterone – een hormonale drug, vergelijkbaar met testosteron op de effecten op het menselijk lichaam. Bij mannen bevordert het medicijn de ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken, seksuele organen, verhoogt het libido, verbetert de potentie en werkt als anabolen. Bij vrouwen vertoont methyltestosteron een antagonistische werking tegen oestrogenen.

Farmacologische werking

Methyltestosterone – een synthetische drug, gemaakt op basis van mannelijke geslachtshormonen. Het heeft een uitgesproken androgene activiteit, maar is inferieur qua effectiviteit voor testosteronpropionaat. Methyltestosteron methyltestosteroneinterageert met de receptoren van het cytoplasmatische membraan op het oppervlak van de cellen van doelorganen, dringt in hun kern en cytoplasma  binnen en activeert het genetische apparaat.

De voorbereiding zorgt voor een goede groei en ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken en geslachtsorganen in mannelijke (secretoire activiteit en groei van de penis, scrotum, zaadblaasjes, prostaat, lichaamshaar schaamhaar en oksel, verdieping van de stem), en vermindert ook lichaamsvet en het vergroten van spiergroei. Methyltestosteron vertragingen in het lichaam stikstof, natrium, carbonaten en fosfaten, vermindert de uitscheiding van calcium door de nieren en stimuleert hun testo tabs afzetting in de botten. Een van de nuttige eigenschappen van het medicijn is de controle van botgroei in lengte.
In plaats daarvan methyltestosteron kopene bij de apotheek mogelijk analogen: Testo Tabs, Madiol, Gorman, kleine c, Virormoneoral, Androral, Oraviron, Stenendiol, Testoral, Metandren, Oreton of M-GLOSS Sterandril.

Getuigenis

Het geneesmiddel volgens de instructies te methyltestosteron Locked seksuele ontwikkeling, functionele pathologie van de seksuele sfeer, mannelijke menopauze, maar ook als gevolg van deze staat van vasculaire en neurologische aandoeningen. Bovendien stelt de instructie dat dit medicijn wordt voorgeschreven aan  vrouwen met baarmoeder disfunctionele bloeding, eierstokkanker of borstkanker.

Contra

Methyltestosteron wordt niet voorgeschreven voor hypercalciëmie, mammacarcinoom, prostaatkanker, ernstige vormen van lever- of nierinsufficiëntie, overgevoeligheid voor de werkzame stof van het geneesmiddel, tijdens de zwangerschap of de puberteit. Voordat u methyltestosteron kopen, is het noodzakelijk om de aandacht te vestigen op het feit dat zijn zorgvuldig te nemen aan epilepsie, migraine, hoge bloeddruk en chronisch hartfalen.

Gebruiksaanwijzing (methode en dosering)

Het medicijn kan oraal worden ingenomen, maar voor grotere effectiviteit wordt het aanbevolen om het onder de tong te plaatsen en het daar te houden totdat het volledig is opgelost. Duur van behandeling en dosering variëren afhankelijk van therapeutische doelen. Om de problemen van seksuele ontwikkeling (primair eunuchoidisme, gekenmerkt door volledige afwezigheid of onderontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken) te behandelen, bijwerkingen methyltestosteronewordt hypogenitalisme (onderontwikkeling van de uitwendige geslachtsorganen) 0,02-0,03 g van het geneesmiddel per dag ingenomen. Indien nodig wordt de dosering verhoogd.

Als het hypogeniticisme matig uitgesproken is, kunt u dagelijks of om de twee dagen 0,02-0,025 g methyltestosteron innemen. Het verloop van de behandeling van deze ziekten is lang. Bij seksuele impotentie, veroorzaakt door functionele insufficiëntie van de geslachtsklieren, overfatigue of nerveuze uitputting, moet het geneesmiddel dagelijks 0,01-0,02 g worden ingenomen. Voor de behandeling van goedaardige prostaatlaesies in de beginfase van ontwikkeling volgens de instructies wordt methyltestosteron als volgt genomen: 0,02-0,03 gram per dag gedurende 1-2 maanden.

Met een vertraging in seksuele ontwikkeling, infantilisme, groeiachterstand bij kinderen en adolescente mannen, wordt een dagelijkse dosis van 0,005-0,01 g van het medicijn voorgeschreven. In sommige gevallen kan methyltestosteron worden gebruikt als een tonicum voor patiënten die een operatie, trauma of acute infecties hebben ondergaan, evenals in een toestand van vroegtijdig seniel verval. Voor dit doel wordt het  medicijn genomen op 0,005-0,015 gram per dag. Voor menstruatiestoornissen (inclusief pijnlijke menstruatie) nemen vrouwen 0,01-0,02 g methyltestosteron dagelijks gedurende 5-6 dagen vóór het begin van de menstruatie. Met het menopausaal syndroom, vrouwen worden voorgeschreven 0,005-0,015 gram medicatie (het verloop van de behandeling is 1-2 maanden).

Voor disfunctionele baarmoederbloedingen nemen patiënten die in de overgangs- of premenopauzale periode zijn 0,01-0,02 g Methyltestosteron per dag gedurende 2-4 weken in. In ernstige testo tabs gevallen neemt de dosering van het medicijn toe. Bij vasculaire of zenuwklimmerige pathologieën nemen vrouwen methyltestosteron in de aanwezigheid van contra-indicaties voor het nemen van oestrogeenbevattende geneesmiddelen: 0,005 g 1-3 maal daags vóór de stabilisatie van de aandoening. Voor borst- en eileider-kankers wordt het geneesmiddel dagelijks bij 0,05-0,1 gram genomen. De maximale enkelvoudige dosis voor volwassen patiënten is 0,05 g en de dagelijkse dosis is 0,1 g.

Bijwerkingen Methyltestosterone

Systematische inname van methyltestosteron kan bij vrouwen de ontwikkeling van virilisme veroorzaken, gepaard methyltestosterone kopengaand met alopecia, hirsutisme, onomkeerbare verruwing van de stem, een toename van de clitoris, een schending van de menstruatiecyclus en de functionaliteit van de eierstokken. Bij mannen kan het geneesmiddel de ontwikkeling van gynaecomastie, oligospermia leiden, en leiden tot pijnlijke erecties. Bovendien, na de behandeling methyltestosteron patiënten acne, hoofdpijn, angst, depressie, duizeligheid, misselijkheid, diarree, braken, pijn kan verschijnen in de maag, hepatocellulair carcinoom, paresthesias, cholestase, cholestatische hepatitis, hypercalciëmie, oedeem, een toename van bloedingen, tromboflebitis, het verhogen van libido, of verschillende allergische reacties. Bij overdosering bijwerkingen van geneesmiddelen worden versterkt. Symptomatische therapie helpt om ze te verwijderen. Als het virilisme zich manifesteert, moet het medicijn worden geannuleerd.

Interactie met andere drugs

Methyltestosterone verhoogt de effectiviteit van insuline en indirecte anticoagulantia. De androgene activiteit van het medicijn wordt verminderd door barbituraten, parathyroidine en cimetidine.

Vervaldatum

Als aan de opslagvoorwaarden wordt voldaan, bedraagt ​​de houdbaarheid van  methyltestosterone 8 jaar.