TOTAL GYM SHAPER – HET MEEST VERKOCHTE FITNESSAPPARAAT IN VERENIGDE STATEN VAN AMERICA

Total Gym Shaper – een universele geïntegreerde simulator voor thuis, zodat u afzonderlijk aan elke groep spieren van het lichaam kunt werken. De kern van de training voor Total Gym Shaper ligt de actie met weerstand op een hellend bord. Met Total Gym Shaper kun je niet alleen werken met individuele spiergroepen, maar ook oefeningen selecteren om het hele lichaam op hetzelfde moment te trainen.

Thuis simulator is een uitstekende keuze, het is handig en minder duur op de lange termijn. Je hoeft tenslotte geen geld uit te geven aan een fitnessclub en je schaamt je voor je volledigheid of onsportieve vorm, naast elkaar oefenen. Totaal Gym Shaper past gemakkelijk in elk appartement of huis.

Voordelen: 

 • total gym shapercompact en eenvoudig te installeren
 • efficiënt en professioneel
 • geschikt voor het trainen van verschillende spiergroepen
 • een reeks oefeningen in één simulator
 • stretching-, kracht- en cardio-oefeningen.

Gebruiksaanwijzing Total Gym Shaper:

 • Raadpleeg een arts voordat u begint aan het trainen;
 • Een zwangere vrouw wordt niet aangeraden om de simulator te gebruiken;
 • Houd het apparaat uit de buurt van kinderen;
  draag comfortabele kleding tijdens de training;
 • Installeer de simulator op een plat, comfortabel, niet-glijdend oppervlak;
 • Voer, voordat u met een training begint, altijd meerdere opwarmingsoefeningen uit (begin langzaam en verhoog vervolgens de belasting naar het gewenste niveau);
 • Stop onmiddellijk met het doen van de oefeningen als u zich niet goed voelt;
 • Als u na een training moet overgeven, pijn op de borst, snelle hartslag, moet u een arts raadplegen;
 • Controleer tijdens regelmatige trainingen regelmatig de simulator, met name de schroeven, bouten, touwbevestigingen. Vervang vervuilde onderdelen onmiddellijk.

Total Gym Shaper is ontworpen voor mensen van elke leeftijd en elk niveau van training, want tijdens het doen van oefeningen is weerstand uw eigen gewicht. Om de weerstand te veranderen, volstaat het om de achterkant van de simulator te verhogen – om de weerstand te verhogen of te verlagen – om te verminderen. Om verschillende spiergroepen te gebruiken, moet je de hoek van de armen veranderen.

De simulator is ontworpen voor 60 verschillende oefeningen, het helpt om de belangrijkste spiergroepen te trainen, terwijl je de training van het hele lichaam doet, wat veel effectiever is dan het doen van oefeningen met halters of cirkelvormige oefeningen.

In de laagste positie verhoog je 4% van je gewicht, en met de hoogste 60%!

Over Total Gym Shaper

Als je een fan bent van Chuck Norris (en wie niet?), Wil je waarschijnlijk meer weten over de Total Gym Shaper , een fitnesssysteem dat beweert je te helpen gewicht te verliezen, spieren op te bouwen en slank te blijven. In feite beweert de website van het product dat Chuck Norris de Total Gym al meer dan 30 jaar gebruikt als zijn persoonlijke sportschoolsysteem, dat hij zijn ‘lean, mean home exercise-machine’ noemt.

Maar als je de met sterren bezaaide aantrekkingskracht van Chuck Norris uit de vergelijking verwijdert, kan de Total Gym je echt helpen om in de beste vorm van je leven te komen in slechts 20 minuten per dag, of is het een complete blindganger? We hebben de beweringen van de Total Gym Shaper onderzocht en dit is wat we ontdekten.

Total Gym Shaper Details

Op zijn meest elementaire basis beweert de Total Gym een ​​all-in-one, veelzijdig thuis-gym-systeem te zijn waarmee je meer dan 80 oefeningen kunt doen, waarvan wordt beweerd dat het je helpt om in minder dan 20 minuten een totale gym-workout te bereiken. per dag. Vandaar de naam “Total Gym Shaper .”

Met dit in gedachten is de Total Gym verkrijgbaar in vier verschillende modellen:

 • Total Gym 2000 – Bevat 6 weerstandniveaus, maximaal gebruikersgewicht van 300lb en de mogelijkheid om 40 verschillende oefeningen te voltooien.
 • Total Gym XLS – Inclusief 6 weerstandniveaus, maximaal 400 lb gebruikersgewicht, de mogelijkheid om 80 verschillende oefeningen te voltooien en Total Gym Workout-tools en dvd’s.
 • Total Gym Fit – Bevat 12 weerstandniveaus, automatische hoogteverstelling, 2-delige vleugel bevestiging, ergonomische glideboard, AbCrunch accessoire, trainingstools en complete Total Gym Workout bibliotheek, en uitgebreide 2-jarige garantie.
 • Total Gym Elite – Bevat 22 weerstandsniveaus, squatstandaard, LAT-balk, hydraulische railliftassistenten, automatische railvergrendelingen, meer dan 200 oefeningen en meer.

Welk model u ook kiest, met elke Total Gym Shaper  kunt u uw eigen weerstandsniveau instellen, afhankelijk van uw doelen, of het nu gaat om kracht, cardio of stretching. Daarnaast biedt de Total Gym soepele kabelbewegingen en gebruikt het uw eigen lichaamsgewicht als weerstand, wat betekent dat het gemakkelijker is voor uw gewrichten. Vanwege het ontbreken van vrije gewichten, beweert Total Gym ook dat het je helpt om snel en gemakkelijk van de ene oefening naar de andere te gaan. Zodra je je dagelijkse training hebt voltooid, zou de Total Gym gemakkelijk kunnen worden opgeborgen voor opslag.

Met dit alles gezegd, kunt u verwachten dat u uw fitnessdoelen bereikt met de Total Gym, of is het zonde van het geld? Kortom, we ontdekten dat de overgrote meerderheid van gebruikers tevreden is met hun Total Gym-aankoop, dus u kunt verwachten hetzelfde te ervaren. Er zijn echter een paar punten waar u rekening mee moet houden:

Hoewel de Total Gym Shaper  een ​​uitstekende online reputatie lijkt te hebben, hebben enkele van de meest voorkomende klachten die we tijdens ons onderzoek tegenkwamen een hoge prijs vergeleken met de concurrentie, dat deze niet gemakkelijk kan worden opgevouwen, dat de katrollen en kabels niet bieden de consistente weerstand die wordt gevonden met vrije gewichten, en dat de machine meer geschikt is voor mensen die hun bovenlichaam training voor total gym shaperwillen trainen dan lager. We hebben ook verschillende klantrecensies gelezen waarin wordt beweerd dat ze problemen hadden met het inwisselen van de garantie voor Total Gyms die waren gekocht via externe verkopers. Al deze gerefereerde schade tijdens het transport (bijvoorbeeld gedeukt frame, gebroken kabel, enz.) Is daarom de reden dat hun garantieaanspraken zijn geweigerd.

Houd er vervolgens rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de retourzending als u niet tevreden bent met uw Total Gym. En bij 96 pond, zou dit kunnen resulteren in een aantal zeer hoge verzendkosten.

Vergeet ten slotte niet dat de Total Gym u alleen maar resultaten zal helpen als u hard werkt, wat betekent dat u regelmatig traint terwijl u ook een verstandig dieet volgt.

Kortom: de Total Gym Shaper  lijkt een professionele, goedgebouwde machine te zijn die u kan helpen gewicht te verliezen en in evenwicht te blijven. Als u echter meer spiermassa wilt toevoegen, is dit misschien niet de machine voor u.

Met dit gezegd, wil je misschien je Total Gym Shaper gebruikt  aanschaffen bij een lokale winkelier om hoge verzendkosten te vermijden in het geval je niet tevreden bent over de prestaties.