WONDER CORE –HET BESTE BUIKSPIERTRAINING

Ontdek de ins en outs van de Wonder Core in onze Wonder Core 2-review

Dus overweeg je om een ​​Wonder Core te kopen. Maak je klaar om de nadelen van buikspierapparaat de Wonder Core 2 te zien die niemand anders je zal vertellen, evenals alle opwindende voordelen die ervoor hebben gezorgd dat we de Wonder Core 2 hebben gekozen, voor onze ab-machine van de prijs 2017.

De Wonder Core 2  is nog een Wonder Core-installatie, maar het is niet zozeer een upgrade naar de andere Wonder Core-modellen als een geheel andere machine, die schijnbaar door verschillende bedrijven wordt verkocht.

In tegenstelling tot de Wonder Core Smart is de Wonder Core 2 een stoelachtig systeem. Het heeft roeikabels bevestigd en kan fungeren als een volledige bank voor uw belangrijkste trainingsroutines. De Wonder Core 2 is absoluut een van de beste ab-machines van 2017 en verdient de vijf sterren van ons echt in onze Wonder Core 2-review.

Voordelen:

 Als veelzijdigheid iets is dat u opwindt, is de Wonder Core 2 voor u gemaakt

Deze ab-machine claimt het vermogen om geschikt te zijn voor gebruik met 12 hoofdoefeningen. Verbazingwekkend genoeg kun je er nog meer mee doen als je je fantasie gebruikt voor sommige echt wilde routines.

Het verkooppraatje benadrukt het verbeterde ergonomische buikspierapparaat ontwerp van de rugleuning, met een wonder coreveel betere rugsteun en nieuw ingebouwde rower resistance bands. Met deze banden kunt u een totale lichaamstraining krijgen, gericht op uw bovenste, middelste en onderste buikspieren, schuine standen, borst, schouders, rug, vallen, biceps, triceps, bilspieren en kuiten.

Vanwege het enorme aantal mogelijke oefeningen biedt de Wonder Core 2 een geweldig platform voor een breed scala aan routines. Je kunt hier eenvoudig beginnen met monopoliseren door de  twee gratis workout-dvd’s te gebruiken. Deze bevatten drie trainingsroutines van 30 minuten om u op weg te helpen tijdens uw oefeningsreis.

Nogmaals, vergelijkbaar met de Wonder Core Smart, bovenop de dvd-routines, ontvangt u een gratis handleiding en een voedingsplan. Al deze add-on-functies maken dit echt tot een uitstekend waardepakket voor iedereen die kan profiteren van wat extra hulp bij het plannen van hun nieuwe platte buik of rimpelende buikspieren.

Niet zo verrassend heeft de Wonder Core 2 online een geweldige reactie ontvangen. Deze machine heeft alleen al van Amazon 200 + vier- en vijfsterrenrecensies ontvangen van klanten. Deze beoordelingen zijn alleen mogelijk vanwege de consistente kwaliteit die dit product biedt, en is een voorbeeld van de enorme impact die het kan hebben in het leven van honderden mensen.

Uitdagingen:

Zoals altijd zijn er enkele uitdagingen om op te letten voordat u de Wonder Core 2 aanschaft. Hoewel het verbazingwekkend populair was, is dit niet goed ontworpen voor lange gebruikers. Als u langer dan 6 voet bent, zult u merken dat het voltooien van de buikspierapparaat oefeningen te moeilijk wordt omdat de fysieke aanpassingen aan de machine zich niet tot deze hoogte uitstrekken.

Dit betekent dat degenen onder ons aan het hogere einde van het spectrum helaas moeten vasthouden aan een alternatieve machine.

Terwijl de machine kan wegvouwen, neemt deze meer ruimte in beslag dan de Wonder Core Smart. Deze extra vouwstap kan voldoende zijn om de worstelende beginner te demotiveren. Als je weet dat je moeilijk te motiveren bent (zoals ik) en misschien een extra stap als excuus gebruikt om te voorkomen dat je traint, raden we je aan te kiezen voor de Wonder Core Smart-versie. Want zoals altijd is het alleen door het gebruik van de machine dat je de buikspieren kunt bereiken die je ambieert.

Vonnis:

Natuurlijk vanwege de verbazingwekkende veelzijdigheid van deze ab-machine, geven we de Wonder Core 2, vijf sterren.

wonder core te kopenZoals je weet, hebben we de Wonder Core 2 de overwinning van 2017 gegeven voor de beste ab-machine over de Wonder Core Smart en alle andere kanshebbers. Wat je misschien niet hebt gerealiseerd, is buikspierapparaat dat dit ook de beste ab-machine 2016 won.

Over het algemeen is het een schitterende machine, het meest geschikt voor beginnende en gevorderde gebruikers.

Wij denken dat de Wonder Core 2 de beste koopkeuze is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe ab-trainingsroutine, want wanneer u voor de Wonder Core kiest, bent u gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Als u de meest veelzijdige ab-machine wilt, is dit een investering waar u geen spijt van zult krijgen.

Buikspieren

De spieren van de buikpers zijn brede spierlagen die zich dichter bij de mediane lijn bevinden en in de pees terechtkomen.

Zoals bekend is, heeft het menselijke bewegingsapparaat goede ondersteuning in de vorm van de wervelkolom en de rugspieren . Maar komt het van achteren, maar van voren? Daar, onder de borst, is er niets. Er is een maag. En nu moet hij zijn borst voorop zetten. Of beter gezegd, niet de buik en de spieren van de buikpers dienen als ondersteuning, die krachtig moet zijn, niet erger dan de achterste, in de vorm van ruggengraat en rugspieren.

De spieren van de buikpers moeten voldoende ontwikkeld zijn om niet alleen bestand te zijn tegen de druk van de borstkas, maar ook actief deel te nemen aan de buikspierapparaat beweging van het lichaam.

Bovendien moet de maag niet alleen mooi zijn, maar ook zijn spieren moeten bepaalde functies vervullen. En dit is niet altijd hetzelfde. Aangezien de spieren van de buikpers de buikwand vormen, moeten ze de inwendige organen in een bepaalde positie houden.

Daarnaast vormen ze ook een houding en nemen ze actief deel om de wervelkolom in een bepaalde positie te houden. Dat wil zeggen, de pers zal verzwakken, de achterkant zal naar voren buigen. Misschien niet meteen, maar het is onomkeerbaar.

Je moet weten dat de spieren van de kneuzingspers de zogenaamde sterke spieren zijn, die tijdens hun training een groot aantal herhalingen vereisen.

Abdominale pers – dit is een brede spierlaag, die dichter bij de mediane lijnpassage in de pees ligt. Deze pezen zijn hetzelfde als de spieren: vlak en breed. Omdat, zoals we weten, er geen botsteun voor de persoon is, zijn de pezen aan de rechter- en linkerkant samengevoegd, en deze verbinding wordt de witte buiklijn genoemd.

De structuur van buikspieren bij een vrouw

Dat wil zeggen, al deze spieren vormen drie lagen met een andere richting van spiervezels. Dit is de externe, interne buikspierapparaatschuine en transversale buikspier. Aan de zijkanten van de witte lijn bevinden zich de rectus buikspieren en de pezen van de brede spieren passeren voor en achter de witte lijn.

De spieren van de buikpers beginnen vanaf buikspierapparaat de borst en eindigen op de bekkenbotten. Ze helpen het lichaam met allerlei neigingen, wendingen, een actieve rol in de ademhaling en wat heel belangrijk is, creëren intra-abdominale druk die handelingen als plassen, bevalling en dergelijke reguleert.

Spieren van de buikpers: anatomie

In het bovenste gedeelte begrenst het abdominale gebied de lijn die door het haakvormig proces en de ribboog gaat. In het onderste deel wordt de buiklijn begrensd door de iliacekoppen, inguinale plooien en de bovenste takken van de schaambeenderen. Aan de zijkanten van de buik zijn de axillaire achterlijnen beperkt en het diafragma vormt de bovenwand van de buikholte.

De buikholte, samen met de organen die zich daarin bevinden, bevindt zich onder het diafragma. Drie gepaarde brede buikspieren vormen de voorste en laterale wanden. De lumbale wervelkolom, de grote lendespier en de vierkante lendespier vormen de achterwand. Het ileum, de spieren van het bekkenmembraan en het urogenitale diafragma vormen de onderste wand.

De structuur van de buikpers

Wat betreft de buik en bekkenholte, de bekkenholte wanden omvat: piriformis vooroppervlak van het heiligbeen – achter de heupbeenderen en de interne sfincter voor- en bekkenbodem en het urogenitale buikspierapparaat diafragma – bodem.

Het wandblad dat naar binnen gaat (het wordt ook het viscerale blad genoemd), van binnenuit langs de buikholte (peritoneum). Daaronder bevindt zich een subperitoneale (intra-abdominale) fascia die de buikholte bekleedt.

De menselijke buikwand heeft geen skelet omdat het de zwaarte van de ingewanden niet draagt. Hier vervangt het skelet een groep krachtige spieren die de buikpers vormen.

Groepen spieren van de buikpers bevinden zich laag voor laag en zijn verdeeld in drie groepen:

  • de spieren van de zijwanden zijn de buitenste, interne schuine en transversale buikspieren;
  • de spieren van de voorwand zijn de piramidale spier en de musculus rectus abdominis;
  • spieren van de achterwand – dit is een vierkante spier van de taille, een grote lendespier.

Deze buikspieren vormen ook de buikpers, waardoor de inwendige organen worden beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast leggen buikspierapparaat ze ze onder druk, fixeren ze in een bepaalde positie en nemen ze deel aan de beweging van de wervelkolom en de ribben.